Døjer du med hovedpine, skuldersmerter, rygsmerter, lændesmerter eller nakkesmerter? Så læs med her. I 2019 blev der på Bern University of Applied Sciences udarbejdet en undersøgelse omhandlende effekten af holdningskorrigerende tøj fra Anodyne®. 1039 brugere deltog i undersøgelsen og besvarede spørgsmål om deres smerter og spændinger i hoved, nakke, ryg og skuldre før og efter, de begyndte at bruge holdningskorrigerende tøj fra Anodyne.* Undersøgelsen viser, at holdningskorrigerende tøj fra Anodyne har en positiv indvirkning på kropsholdningen og kan bruges som et effektivt supplement til lindring af smerter og spændinger i både hoved, nakke, skuldre og ryg. Vi er stolte af undersøgelsens resultater, der taler for sig selv; Anodyne® holdningstøj virker! 

*Brugerne har alle brugt en Alignme BH eller en Posture Shirt 2.0.

 

Hovedpine dårlig holdning A

Hovedpine?

Her kan du læse mere om, hvordan en Posture Shirt™ kan afhjælpe din hovedpine.

Læs mere
Smerter i øvre ryg dårlig holdning B

Rygsmerter?

Her kan du læse mere om, hvordan en Posture Shirt™ kan afhjælpe dine rygsmerter.

Læs mere
Smertelindring med holdningstøj
Nakkesmerter dårlig holdning C

Nakkesmerter?

Her kan du læse mere om, hvordan en Posture Shirt™ kan afhjælpe dine nakkesmerter.

Læs mere
Skuldersmerter dårlig holdning D

Skuldersmerter?

Her kan du læse mere om, hvordan en Posture Shirt™ kan afhjælpe dine skuldersmerter.

Læs mere
Smerter i nedre ryg dårlig holdning E

Lændesmerter?

Her kan du læse mere om, hvordan en Posture Shirt™ kan afhjælpe dine lændesmerter.

Læs mere

Lindring af smerter og spændinger

73%

Lindring af rygsmerter

73% oplever, at hyppigheden af rygsmerter er blevet mindre.

Se resultater
73%

Lindring af skuldersmerter

73% føler, at intensiteten af deres skuldersmerter er blevet reduceret.

Se resultater
70%

Lindring af nakkesmerter

70% oplever, at hyppigheden af nakkesmerter er blevet mindre. 

Se resultater
65%

Lindring af lændesmerter

65% oplever, at intensiteten af smerter i lænden er blevet mindre.

Se resultater
77%

Lindring af hovedpine

77% føler, at intensiteten af deres hovedpine er blevet reduceret.

Se resultater

Konklusion på test af holdningstøj fra Anodyne®

Undersøgelsen konkluderer, at holdningstøj fra Anodyne® kan have en positiv indflydelse på kropsholdningen samt bruges som et effektivt supplement til at gøre brugeren opmærksom på sin kropsholdning. Desuden viser holdningstøj fra Anodyne tegn på at kunne lindre gener/smerter. De tre komponenter (positiv indflydelse på kropsholdningen, opmærksomhed på kropsholdningen og smertelindring) korrelerer positivt med hinanden, hvilket antyder, at forbedring af én komponent også påvirker de to andre positivt. På baggrund af konklusionen på dette pilotprojekt er der igangsat yderligere uvildige videnskabelige studier på Bern University of Applied Sciences (RCT). 

Download undersøgelsen (tysk)

Download PDF her

Download undersøgelsen (engelsk maskinoversættelse)

Download PDF her

Anodyne virker det?

Når der spørges til, om Anodyne holdningskorrigerende tøj virker, så er vi de første til at svare JA! Men hvad endnu vigtigere er, er at vores brugere også har den oplevelse. Undersøgelsen her understreger nemlig, at Anodyne holdningstøj får ekstremt gode anmeldelser af vores mange brugere. De oplever smertelindring samt en bedre kropsholdning, og hele 82% vil anbefale venner/familie/kollegaer at bruge et Anodyne produkt. Vi svarer dermed ikke kun på egne vegne, når der spørges ind til, om Anodyne holdningskorrigerende tøj virker. Vi svarer ja, fordi vi gang på gang bliver bekræftet i, at det virkelig virker. Alle kroppe er individuelle, hvorfor alle vil have en individuel oplevelse med holdningstøj, men tallene her taler deres eget sprog – det virker!

Hvordan virker Anodyne holdningskorrigerende tøj?

Hvad er det så, der gør vores tøj så populært hos vores brugere? Langt størstedelen af vores brugere føler, at de er blevet mere opmærksomme på deres kropsholdning, efter de begyndte at bruge en holdningstrøje fra Anodyne. Samtidig føler 77%, at intensiteten af deres smerter/spændinger (hovedpine samt skulder-, ryg- og nakkesmerter) er reduceret, efter de begyndte at bruge et Anodyne produkt. Derfor er svaret også ja, når man mere specifik spørger ind til, om Anodyne holdningstøj potentielt kan hjælpe på at lindre smerter i hoved, nakke, skuldre, øvre ryg og nedre ryg.

Holdningskorrigerende tøj bedst i test

Som ovenstående undersøgelse viser, så er der ingen tvivl om, at langt størstedelen af vores brugere oplever, at de får en bedre kropsholdning samt væsentlige smertelindring, når de bruger Anodyne holdningskorrigerende tøj. Det må siges at være en god anmeldelse, der understreger, at Anodyne holdningskorrigerende tøj virker. Så er du på udkig efter holdningskorrigerende tøj, der klarer sig bedst i test, og som kan være medvirkende til at lindre hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter og skuldersmerter, så kan du med fordel prøve den patenterede Posture Shirt™ fra Anodyne. Hos Anodyne er det vores mål, at du som kunde bliver 100% tilfreds. Derfor kan du frit afprøve dit tøj i 60 dage og sende det retur igen, hvis ikke det lever op til dine forventninger. Anodyne holdningskorrigerende tøj kan afhjælpe smerter og spændinger, fordi det med en den patenterede NeuroBand™-teknologi aktiverer og stimulerer dine muskler og hjælper dig til en bedre kropsholdning. Tøjet har dokumenteret effekt og er som det eneste i Europa både FDA-registreret og CE-mærket som medicinsk udstyr.

Hjælper holdningskorrigerende tøj?

Hvorvidt holdningskorrigerende tøj har den ønskede effekt, er forskelligt fra individ til individ. Dog viser ovenstående undersøgelse, at langt størstedelen har en positiv oplevelse af at bruge Anodyne holdningstøj. Det der adskiller Anodyne holdningskorrigerende tøj fra andre mærker er, at tøjet er udviklet med den patenterede NeuroBand™ teknologi, der som kinesiotape spejler muskulaturens sammentrækkende og eftergivende egenskaber og fremmer den rette kropsholdning. Anodyne holdningstøj er desuden som de eneste i Europa både FDA-registreret og CE mærket som medicinsk udstyr. Disse faktorer har naturligvis en positiv indvirkning på, at tøjet har den ønskede effekt hos langt størstedelen af vores brugere.

 

Vi anbefaler at Anodyne® holdningskorrigerende tøj bruges som et supplement til træning, bevægelse og eventuel behandling. Holdningskorrigerende tøj er ikke et værktøj, som skal erstatte en sund og aktiv livsstil.