Skip til indhold
Ease

Lindrer smerter

En sund kropsholdning kan lindre spændinger og smerter i ryg, skuldre og nakke.

Ease

Forebygger

Hjælper med at forhindre, at du får problemer med smerter i fremtiden.

Ease

Aflaster

Aflaster udsatte muskelgrupper og løsner op for spændinger i skuldre, nakke og lænd.

Test af holdningstøj

Døjer du med hovedpine, skuldersmerter, rygsmerter, lændesmerter eller nakkesmerter? Så læs med her. I 2019 blev der på Bern University of Applied Sciences udarbejdet en undersøgelse omhandlende effekten af holdningskorrigerende tøj fra Anodyne®. 1039 brugere deltog i undersøgelsen og besvarede spørgsmål om deres smerter og spændinger i hoved, nakke, ryg og skuldre før og efter, de begyndte at bruge holdningskorrigerende tøj fra Anodyne.* Undersøgelsen viser, at holdningskorrigerende tøj fra Anodyne har en positiv indvirkning på kropsholdningen og kan bruges som et effektivt supplement til lindring af smerter og spændinger i både hoved, nakke, skuldre og ryg. Vi er stolte af undersøgelsens resultater, der taler for sig selv; Anodyne® holdningstøj virker! 

*Brugerne har alle brugt en Alignme BH eller en Posture Shirt 2.0.

Vi er medicinsk registrerede

Anodyne® er den eneste forhandler af holdningskorrigerende tøj i Europa, hvis produkter er både FDA-registreret og CE-mærket som medicinsk udstyr.
Det betyder, at vores produkter overholder en række stramme krav til miljø, sikkerhed, kvalitet og ydeevne.
Denne registrering gælder både for vores Posture Shirt™, SpinalQ Pro, og MyLign Pro.

Se udvalg

Lindring af smerter

 • Ondt i øverste del af ryggen? Sådan slipper du af med rygsmerter

  Som ved mange andre smerter kan det være svært nøjagtigt at fastslå, hvor rygsmerter stammer fra. Oftest drejer det sig dog om helt ukomplicerede tilstande, som med øvelser og få andre hjælpemidler kan afhjælpes. Holdningstøj fra Anodyne® kan være et af de redskaber, der kan hjælpe med at reducere dine rygsmerter. Det viser en undersøgelse fra 2019 foretaget i samarbejde med Bern University of Applied Sciences. Her blev 1039 brugere blandt andet spurgt ind til deres smerter og spændinger i hoved, nakke, ryg og skuldre før og efter, de begyndte at bruge holdningskorrigerende tøj fra Anodyne.* Resultaterne taler for sig selv: 81% af de adspurgte med smerter i øvre ryg føler, at de er blevet mere opmærksomme på deres kropsholdning, 61% føler, at hyppigheden af deres smerter i ryggen er mindre og hele 73% føler, at intensiteten af deres rygsmerter er reduceret.

  *Brugerne har alle brugt en Alignme BH eller en Posture Shirt™.

 • Få bugt med skuldersmerter

  Skuldersmerter kan være meget generende for udførelse af selv de mest naturlige bevægelser i hverdagen. Andre bevægelser bliver helt umulige at udføre, fordi det gør ondt i skulderen. Ofte vil smerterne også stråle til nakken og/eller ned i ryggen. Det skyldes, at skulderen er et meget komplekst led, der er bundet sammen af både passive og aktive strukturer. Disse stukturer kan blandt andet blive påvirket af en dårlig kropsholdning, fordi vi på den måde overbelaster de forskellige led og stukturer i skulderen. Det er der heldigvis råd for; holdningstøj fra Anodyne® kan potentielt afhjælpe dine skuldersmerter. En undersøgelse foretaget i 2019 i samarbejde med Bern University of Applied Sciences viser nemlig, at 73% af de adspurgte brugere med skuldersmerter føler, at intensiteten af deres smerter blev reduceret, efter de begyndte at bruge holdningskorrigerende tøj fra Anodyne.* I undersøgelsen blev 1039 brugere blandt andet spurgt ind til deres smerter og spændinger i hoved, nakke, ryg og skuldre i dagligdagen før og efter, de begyndte at bruge holdningskorrigerende tøj fra Anodyne. Resultaterne taler for sig selv: 84% føler, at produktet har haft en positiv indvirkning på deres kropsholdning, 70% føler at hyppigheden af deres skuldersmerter er mindre og hele 73% føler, at intensiteten af deres skuldersmerter er reduceret. Så hvorfor ikke også prøve, om du kan få gavn af en holdningskorrigerende trøje fra Anodyne?

  *Brugerne har alle brugt en Alignme BH eller en Posture Shirt™.

 • Døjer du med nakkesmerter?

  Smerter og stivhed i nakke rammer syv ud af ti personer én eller flere gange i løbet af livet. Som regel fremkommer nakkesmerter langsomt, men hos nogle opstår de pludseligt. Det sker ofte på grund af en række uhensigtsmæssige sidde-, løfte-, stå- og liggestillinger. Andre almindelige holdningsproblemer som kan give gener er at stå med fremadførte skuldre og hagen skudt frem, arbejde med hovedet nedad i længere perioder samt at have en dårlig holdning, når man sidder. Det er der heldigvis råd for; holdningstøj fra Anodyne® kan potentielt afhjælpe dine nakkesmerter. En undersøgelse foretaget i samarbejde med Bern University of Applied Sciences i 2019 viser nemlig, at 70% af de adspurgte med nakkesmerter føler, at hyppigheden af deres smerter er mindre, efter de begyndte at bruge holdningstøj fra Anodyne.* I undersøgelsen blev 1039 brugere blandt andet spurgt ind til deres smerter og spændinger i hoved, nakke, ryg og skuldre i dagligdagen før og efter, de begyndte at bruge holdningskorrigerende tøj fra Anodyne. Resultaterne taler for sig selv: 85% føler, at produktet har haft en positiv effekt (fysisk) på deres kropsholdning, 70% føler, at hyppigheden af deres nakkesmerter er mindre og hele 68% føler, at intensiteten af deres nakkesmerter er reduceret. Så hvorfor ikke prøve at få gavn af en holdningskorrigerende trøje fra Anodyne?

  *Brugerne har alle brugt en Alignme BH eller en Posture Shirt™.

 • Ondt i lænden? Sådan slipper du af med smerter i lænden

  De fleste former for rygsmerter rammer lænden. Det skyldes, at lænden er det sted, hvor kroppens tyngde og omdrejningspunkt hviler. Som mange andre smerter i det område, kan det være svært helt at pege på, hvad årsagen til smerterne er. Af selvsamme årsag kan den ideelle behandlingsmetode være svær at ramme i første forsøg. Det er der heldigvis råd for; holdningstøj fra Anodyne® kan være et af de redskaber, der kan hjælpe med at lindre dine smerter i lænden. En undersøgelse foretaget i samarbejde med Bern University og Applied Sciences i 2019 viser nemlig, at 65% af de adspurgte brugere med lændesmerter føler, at intensiteten af deres smerter i lænden er reduceret, efter de begyndte at bruge en holdningstrøje fra Anodyne. I undersøgelsen blev 1039 brugere spurgt ind til deres smerter og spændinger i hoved, nakke, ryg og skuldre i dagligdagen før og efter, de begyndte at bruge holdningskorrigerende tøj fra Anodyne. Resultaterne taler for sig selv: 85% føler, at de er blevet mere opmærksomme på deres kropsholdning og 60% føler, at hyppigheden af deres smerter i nedre ryg er mindre. Så hvorfor ikke prøve en holdningstrøje fra Anodyne som middel til at lindre dine lændesmerter?

  *Brugerne har alle brugt en Alignme BH eller en Posture Shirt™.

 • Behandling af kronisk hovedpine og spændingshovedpine

  Konstant hovedpine og spændingshovedpine kan være enormt generende i dagligdagen. Holdningskorrigerende tøj fra Anodyne® kan medvirke til at reducere de gener, smerter og spændinger, der ofte er årsagen til hovedpine. Det viser en undersøgelse fra 2019 foretaget i samarbejde med Bern University of Applied Sciences, hvor 1039 brugere blandt andet blev spurgt ind til deres smerter og spændinger i hoved, nakke, ryg og skuldre før og efter, de begyndte at bruge holdningskorrigerende tøj fra Anodyne.* Som det ses nedenfor, så taler tallene for sig selv; hele 85% af de adspurgte med hovedpine føler, at de er blevet mere opmærksomme på deres kropsholdning, efter de begyndte at bruge Anodyne holdningstøj. 69% føler, at hyppigheden af deres hovedpine er blevet mindre. 77% føler, at intensiteten af deres hovedpine er reduceret. Samtidig giver langt størstedelen udtryk for, at de modtager færre behandlinger i form af fysioterapi, kiropraktik og massage.

  *Brugerne har alle brugt en Alignme BH eller en Posture Shirt™.

Gratis ombytning

Mulighed for gratis levering til pakkeshop

Prøv frit i 30 dage

Vi er en E-mærket webshop