Skip til indhold

Vi forbedrer din kropsholdning

Spar 30- 50% på alle demovarer ➡️ KLIK HER

Hurtig 1-2 dages levering

Altid gratis ombytning

Hurtig 1-2 dages levering

Gratis ombytning

4.8 ud af 5 på Trustpilot

Gratis fragt over 399 kr.

4.8 ud af 5 på Trustpilot

Gratis fragt over 399 kr.

Registreringer

Hos Anodyne er vi stolte af vores produktmærkninger og registreringer, som er din garanti for, at du som kunde investerer i kvalitet og godkendte produkter. Kun én slags holdningskorrigerende tøj er registreret hos FDA (USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed) og CE-mærket som medicinsk udstyr; det er produkterne fra Anodyne®. På denne side kan du læse mere om de forskellige registreringer.

 

Registreret hos FDA

Anodyne® er eksklusiv europæisk distributør af holdningskorrigerende tøj fra amerikanske AlignMed – verdens eneste producent af holdningskorrigerende tøj registreret hos FDA, som er USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed. Du kan se vores registrering hos FDA her.

 

CE-mærket som medicinsk udstyr

Foruden registreringen hos FDA er Anodyne holdningskorrigerende tøj CE-mærket som medicinsk udstyr (klasse l). Det sikrer, at EU-lovgivningen for medicinsk udstyr og kravene til miljø, sundhed og sikkerhed er overholdt. CE-mærket er således din garanti for, at vores produkter lever op til de krav, der stilles for medicinsk udstyr:

  • Fabrikanter og producenter skal kunne dokumentere produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne
  • Medicinsk udstyr må kun markedsføres, når det er CE-mærket

Der findes mange falske og ulødige produkter på markedet, og ingen af disse produkter er CE-mærkede. Gå derfor efter CE-mærket, når du handler holdningskorrigerende tøj. Du finder CE-mærkningen for Anodyne her. Ønsker du at læse mere om CE-mærkning og krav hertil, så kan du læse mere hos Lægemiddelstyrelsen lige her.

 

Anodyne er eneste forhandler

Anodyne er eneste forhandler af det originale holdningskorrigerende tøj. Det betyder, at det originale holdningskorrigerende tøj kun forhandles på www.anodyne.dk eller hos en af vores godkendte forhandlere.

Gratis ombytning

Mulighed for gratis levering til pakkeshop

Prøv frit i 30 dage

4.8 ud af 5 på Trustpilot