Dårlig holdning kan belaste og medføre smerter i ryg, skuldre og nakke. Anodyne’s holdningsveste er særligt udviklet til svære problematikker i nakke, skuldre og ryg, hvor den bidrager til at støtte og hjælper dig til at holde skuldre og ryg i den rette position. Holdningsvestene er justerbare, så du selv kan tilpasse dem efter hvad der føles mest støttende og behageligt for dig. Anodyne holdningsveste giver støtte fra skuldre og helt ned til lænden.

Hvorfor vælge en Anodyne holdningsvest?

Anodyne’s holdningsveste er mere end en holdningsvest i klassisk forstand, fordi de er fremstillet i svedtransporterende materialer, har en anti-mikrobiel beskyttelse mod lugt samt justerbare indbyggende skulder- og lændebånd, som giver optimal støtte. Samtidig har vestene en såkaldt semi-lukning, så de lukkes med hægter, inden de lynes. Det gør det nemmere at tage holdningsvestene på, hvilket i særdeleshed er en fordel, hvis man i forvejen er plaget af smerter. Herefter kan vesten spændes og justeres til med de indbyggede NeuroBands. 

Køb din holdningsvest her

100% tilfredshedsgaranti

Anodyne holdningsveste kan bruges i alle sammenhænge af både mænd og kvinder. Du kan for eksempel bruge den, når du træner, kører bil, er på arbejde eller udfører helt almindeligt husarbejde. Bær den under dit eget tøj – en bluse, skjorte eller kjole. Vi anbefaler, at du som minimum har en t-shirt under for at opnå maksimal komfort. Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 30 dage frit kan teste og afprøve din holdningsvest, og kontrollere om den lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os.

Anodyne holdningsvest til mænd og kvinder

Anodyne® holdningsveste er målrettet både kvinder og mænd og er særligt udviklet til svære problematikker i nakke, skuldre og ryg. Holdningsvestene er fleksible og kan justeres til dit komfortniveau. De har et bælte ved lænden og et krydsbånd ved skulde og ryg i form af patenterede og unikke NeuroBands, der er udviklet til at give den optimale støtte. Begge dele kan justeres individuelt, for at opnå den bedste stabilisering i forhold til dit behov. Hos Anodyne forhandler vi to holdningsveste; MyLign Pro og SpinalQ. Døjer du med en skade, eller har du for eksempel en diskusprolaps, scoliose, gigt eller lignende, kan du med fordel anvende holdningskorrigerende tøj, men er du endnu ikke udredt, anbefaler vi, at du konsulterer en fagprofessionel. I sådanne tilfælde vil Anodyne holdningskorrigerende veste (MyLign og SpinalQ Pro) være at foretrække, da de har den kraftigste støttefunktion.

Holdningsvest til mænd

Holdningsvest til kvinder

Mylign Pro – en holdningsvest til svære problematikker

MyLign Pro er til dig der døjer med svære problematikker i nakke, skuldre og ryg, og som har brug for holdningskorrektion, der er fleksibel med mulighed for selv at justere, hvor trækket skal sidde. Med eksterne NeuroBands er denne holdningsvest udviklet til individuel og dynamisk tilpasning til den enkelte bruger. Holdningsvesten kombinerer fleksibiliteten fra kinesiotape med den holdningskorrigerende trøjes fleksibilitet og brugbarhed.

Køb MyLign Pro vest

SpinalQ – den mest avancerede holdningsvest

SpinalQ Pro er vores mest avancerede holdningskorrigerende vest til både skader og forebyggelse. De integrerede NeuroBands forbedrer skulderfunktionen og tager hensyn til den nødvendige bevægelsesfrihed ved alle daglige bevægelser og terapeutiske foranstaltninger. Den er designet til en bred vifte af lidelser, og kan justeres til det komfortniveau, som foretrækkes af brugeren. Så hvis du leder efter maksimal støtte, er denne holdningsvest produktet til dig.

Køb SpinalQ vest

Holdningskorrigerende vest til ridning

Er du rytter? Og har du det med at falde frem under ridning? Så kan vi anbefale dig en holdningsvest eller en holdningskorrigerende t-shirt fra Anodyne. Vesten hjælper dig med at indtage en korrekt opretholdt stilling. Den låser ikke din krop, hvorfor du som rytter stadig har fri mulighed for at lægge din vægt præcis, der hvor situationen foreskriver, at den skal lægges. En holdningskorrigerende vest hjælper med at aktivere din muskler, mens du ridder. Ved at bruge en holdningsvest til ridning kombineret med styrketræning, giver du din krop de bedste forudsætninger for at indtage en god holdning, hvormed du afhjælper og forebygger smerter og spændinger.

Holdningsvest til ridning

Posture Shirt™ som alternativ til en holdningsvest

Ønsker du ikke at investere i en holdningsvest, kan du med fordel prøve en Posture Shirt™ - med eller uden lynlås. Anodyne Posture Shirt™ 2.0 giver dig støtte og aflastning, uanset om du er stillesiddende eller aktiv. Posture Shirt™ har dokumenteret effekt og er CE-mærket som medicinsk udstyr og designet med den patenterede NeuroBand™-teknologi, der aktiverer og stimulerer dine muskler.

Køb Posture Shirt