Læs mere

Posture Shirt: Holdningstrøje som hjælper dig til en bedre kropsholdning

Posture Shirt 2.0 hjælper dig til en naturlig kropsholdning i hverdagen, om end du sidder på kontoret, er aktiv på jobbet eller til træning. Den smarte teknologi bag NeuroBands giver dig et funktionelt og fleksibelt produkt, som du kan anvende alt efter dit behov. Produkterne er af høj kvalitet og skabt i et lækkert materiale, der gør at holdningstøjen er behagelig at have på. 


Posture Shirt fra Anodyne® - Den originale holdningstrøje:

Vores Posture Shirt 2.0 er inspireret af teknologien bag kinesiotape. Posture Shirt 2.0 er en holdnings t-shirt, der hjælper med at aktivere musklerne og blodcirkulationen og derved minder kroppen om at placere sig i en optimal holdning. Holdnings t-shirten kan anvendes til følgende formål:

 

1. At forbedre din kropsholdning:

Holdningskorrigerende tøj dig med at finde en naturlig og sund kropsholdning, ved at stimulere din nakke, skulder og ryg. Dette kan være særligt relevant for dig, som har et stillesiddende arbejde. Posture Shirt sørger for, at du ikke falder sammen ved skrivebordet og dermed bevarer du din naturlige kropsholdning.

2. Træningstrøje:

Posture Shirt 2.0 giver dig den optimale støtte, så du sikre dig en god og effektiv træning. Holdningstrøjen går ind og aktiverer musklerne, så du kan udføre dine øvelser korrekt med en rank holdning. Derved kan du opnå en sund træning, der forbedre din præsentation og giver dig en sund holdning.

3. Smertebehandling:

Posture Shirt 2.0 kan hjælpe med at øge din kropsholdningsbevidsthed. Døjer du med kroniske smerter eller har en medicinsk lidelse, vil vi anbefale at du taler med din fysioterapeut eller læge, før du benytter en holdningstrøje. Mere end 57% af vores kunder oplever at have fået færre smerter i nakke, ryg eller skuldre. Se vores brugerundersøgelse.