Læs mere

Posture Shirt: Holdningstrøje som hjælper dig til en bedre kropsholdning

  • Forbedrer kropsholdningen

  • Kan reducere smerter og spændinger

  • Patenteret kinesiotape-teknologi

  • Dokumenteret effekt

  • CE-certificeret som medicinsk udstyr


Posture Shirt 2.0 hjælper dig til en naturlig kropsholdning i hverdagen, om end du sidder på kontoret, er aktiv på jobbet eller til træning. Den smarte teknologi bag NeuroBands giver dig et funktionelt og fleksibelt produkt, som du kan anvende alt efter dit behov. Produkterne er af høj kvalitet og skabt i et lækkert materiale, der gør at holdningstøjen er behagelig at have på. 

 

Vores Posture Shirt 2.0 er inspireret af teknologien bag kinesiotape og er derfor en holdnings t-shirt, der hjælper med at aktivere musklerne og blodcirkulationen. Derved mindes kroppen om at placere sig i en optimal holdning.


Køb Posture Shirt


Dag-til-dag levering

Gratis fragt ved køb over 399 kr

Gratis retur og ombytning

60 dages FULD returret

Anodyne Posture Shirt på mand

Posture Shirt™ fra Anodyne® - Den originale holdningstrøje, der rent faktisk virker

Det kan være svært at huske den gode kropsholdning på arbejdet, foran computeren eller på løbeturen. Her kan vores Posture Shirt™ 2.0 heldigvis hjælpe. Trøjen minder dig nemlig hele tiden om at holde skuldrene på plads og ryggen rank. Og det er ikke bare noget, vi siger; vores holdnings t-shirt har dokumenteret effekt

 

Vores Posture Shirt™ 2.0 kan anvendes til følgende formål:

1. Forbedring af kropsholdning:

Holdningskorrigerende tøj hjælper dig med at finde en naturlig og sund kropsholdning, ved at stimulere din nakke, skulder og ryg. Dette kan være særligt relevant for dig, som har et stillesiddende arbejde. Posture Shirt™ 2.0 sørger for, at du ikke falder sammen ved skrivebordet og dermed bevarer du din naturlige kropsholdning.

2. Træningstrøje til optimering af din træning:

Posture Shirt™ 2.0 giver dig den optimale støtte, så du sikrer dig en god og effektiv træning. Holdningstrøjen går ind og aktiverer musklerne, så du kan udføre dine øvelser korrekt med en rank holdning. På den måde kan du opnå en sund træning, der forbedrer din præsentation og giver dig en sund holdning.

3. Smertebehandling og -lindring:

Posture Shirt™ 2.0 kan hjælpe med at øge din kropsholdningsbevidsthed. Døjer du med kroniske smerter eller har en medicinsk lidelse, vil vi anbefale, at du taler med din fysioterapeut eller læge, før du benytter en holdningstrøje. Mere end 57% af vores kunder oplever at have færre smerter i nakke, ryg eller skuldre. Se vores brugerundersøgelse

 

Vis udvalg

Webshop