Hos Anodyne® er vi stolte af vores produktmærkninger og registreringer, som er din garanti for, at du som kunde investerer i kvalitet og godkendte produkter.

Kun én slags holdningskorrigerende tøj er både registreret hos FDA (USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed) og MDR-registreret som medicinsk udstyr; det er produkterne fra Anodyne®. På denne side kan du læse mere om de forskellige registreringer som blandt andet vores Posture Shirt, AlignMe BH, SpinalQ og MyLign Pro har opnået.

Registreret hos FDA

Anodyne® er eksklusiv europæisk producent af holdningskorrigerende tøj med teknologi fra amerikanske Alignmed – verdens eneste producent af holdningskorrigerende tøj registreret hos FDA, som er USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed. Du kan se Alignmeds registrering hos FDA her.


MDR-registreret som medicinsk udstyr

Foruden registreringen hos FDA er Anodyne® holdningskorrigerende tøj med teknologi fra Alignmed, MDR-registreret som medicinsk udstyr (klasse l). Det sikrer, at EU-lovgivningen for medicinsk udstyr og kravene til miljø, sundhed og sikkerhed er overholdt. MDR-registreringen er således din garanti for, at vores produkter lever op til de krav, der stilles for medicinsk udstyr:

  • Fabrikanter og producenter skal kunne dokumentere produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne
  • Medicinsk udstyr må kun markedsføres, når det er MDR-registreret

Kontrolapparat

I Danmark er det Lægemiddelstyrelsen der holder kontrol med alle virksomheder der sælger medicinsk udstyr. Heriblandt også Anodyne ApS. Du kan downloade listen over alle de registrerede virksomheder hos Lægemiddelstyrelsen ved at klikke her

Anodyne® er eneste forhandler

Anodyne® er eneste forhandler af det originale holdningskorrigerende tøj med teknologi fra Alignmed. Det betyder, at det originale holdningskorrigerende tøj kun forhandles på www.anodyne.dk eller hos en af vores godkendte forhandlere.