Skip til indhold

Vi forbedrer din kropsholdning

Spar 30- 50% på alle demovarer ➡️ KLIK HER

Hurtig 1-2 dages levering

Altid gratis ombytning

Hurtig 1-2 dages levering

Gratis ombytning

4.8 ud af 5 på Trustpilot

Gratis fragt over 399 kr.

4.8 ud af 5 på Trustpilot

Gratis fragt over 399 kr.


Fordele ved god kropsholdning

Døjer du med smerter i ryg, skuldre, nakke eller hoved? Både kortvarige og kroniske smerter kan fylde utroligt meget i dagligdagen og påvirke både krop og sind, specielt fordi de ikke kan ses af andre. Vidste du, at vores kropsholdning kan have stor betydning for, om vi oplever smerter og spændinger? Faktisk kan en god kropsholdning bidrage til smertelindring og løsne op for muskelspændinger, idet kroppen aflastes mest muligt, når den er i sin optimale position. Kropsholdningen kan bl.a. forbedres ved brug af holdningskorrigerende tøj, og på denne side kan du helt kort læse mere om, hvordan vores produkter kan hjælpe dig.Kan holdningskorrigerende tøj lindre smerter?

Holdningskorrigerende tøj kan have en smertelindrende effekt, og kan bruges som hjælpemiddel til skævhed i ryggen og korrektion af skoliose. Men det kræver, at tøjet er af en ordentlig kvalitet og har beviselig effekt. Sandheden er desværre, at der findes forhandlere, som sælger billigt, men effektløst holdningstøj rundt omkring på nettet.

Vi gør derfor meget ud af at kunne dokumentere effekten af vores produkter og har fået lavet en uvildig undersøgelse, som indsamlede svar fra 1039 af vores kunder. Undersøgelsen konkluderer, at vores Posture Shirt™ har en positiv indvirkning på kropsholdningen og kan bruges som et supplerende hjælpemiddel til smertelindring i hoved, nakke, skuldre og ryg. Det kan du læse meget mere om herunder. Og så er vores kunder yderst tilfredse – hele 82% af de adspurgte kunder vil anbefale andre at bruge vores produkter. Det er vi naturligvis enormt stolte af, for det betyder jo, at vi har været med til at gøre en beskeden forskel ude i verden.


Anodyne® er den eneste forhandler af holdningskorrigerende tøj i Europa, hvis produkter er både FDA-registreret og CE-mærket som medicinsk udstyr. Det betyder, at vores produkter overholder en række stramme krav til miljø, sikkerhed, kvalitet og ydeevne.

Denne registrering gælder både for vores Posture Shirt™, SpinalQ Pro, og MyLign Pro.

LÆS MERENysgerrig?

Så tag gerne et kig på vores udvalg og find din favorit allerede nu. Har du spørgsmål til vores produkter eller service, er du som altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Gratis ombytning

Mulighed for gratis levering til pakkeshop

Prøv frit i 30 dage

4.8 ud af 5 på Trustpilot