Læs mere

Læs mere


 

Posture Shirt™

Køb Posture Shirt™ hos Anodyne®

Posture Shirt er den originale holdningskorrigerende trøje fra amerikanske AlignMed, som er udviklet med en patenteret teknologi og registreret som medicinsk udstyr. Anodyne® er den officielle forhandler af Posture Shirt i Europa, og du kan derfor kun købe trøjen på www.anodyne.dk eller hos en af Anodynes godkendte forhandlere.

Posture Shirt™ til mænd og kvinder

Den originale Posture Shirt fås både til mænd og kvinder i flere forskellige farver. Posture Shirt forbedrer kropsholdningen, idet den aktiverer muskulaturen i øvre ryg og minder kroppen om at indtage en optimal holdning. De integrerede NeuroBands™ skaber et let træk i skuldrene, så de falder naturligt på plads. Holdningstrøjen kan bruges til hverdag og sport, idet den er lavet i et svedtransporterende og åndbart materiale. Den er derfor ideel at bære til hverdag under det almindelige tøj, eller som træningstrøje når du er fysisk aktiv.

Patenteret teknologi inspireret af kinesiotape

Vores Posture Shirt er udviklet af den amerikanske virksomhed AlignMed, som står bag teknologien bag de integrerede NeuroBands, som er placeret øverst på ryggen. Denne teknologi er patenteret, så den ikke kan kopieres af andre, og er inspireret af kinesotape, som ofte bliver brugt som behandlingsmetode af fysioterapeuter. Kinesiotapen er ”overført” til vores Posture Shirt med disse såkaldte NeuroBands, som er placeret der, hvor kinesiotape normalvis vil placeres. Neurobåndende fungerer således, at de skaber et let træk i skuldrene, så de minder kroppen om at rette op og indtage en optimal holdning. Ved at kroppen placeres i sin optimale position, aflastes skuldre og ryg, hvilket kan bidrage til lindring af smerter og spændinger, der potentielt er konsekvensen af dårlig kropsholdning.

Posture Shirt™ er CE-mærket som medicinsk udstyr

Posture Shirt er registreret hos FDA (den amerikanske fødevare- og lægemiddelstyrelse) samt medicinsk registreret under CE-mærket i Europa. Når et produkt er registreret som medicinsk udstyr, sikrer dette, at den gældende lovgivning for medicinsk udstyr er overholdt, samt at krav til miljø, sundhed og sikkerhed er efterlevet. Dette er således en garanti for kvaliteten af produkterne, og et bevis for at de er godkendt til at blive markedsført i USA og EU. Du kan læse mere og se registreringerne her.

 

Effektivt supplement til smertelindring

Posture Shirt har dokumenteret effekt på reducering af smerter og spændinger. I en uvildig undersøgelse blandt mere end 1000 kunder omhandlende effekten af Anodyne® holdningstøj, viser resultaterne, at Posture Shirt kan bruges som et effektivt supplement til smertelindring. Deltagerne blev spurgt ind til deres smerter i hoved, nakke, skuldre, ryg og lænd før og efter brugen af Posture Shirt. Størstedelen har følt en positiv effekt på deres smerter, efter de er begyndt at bruge deres holdningskorrigerende trøje. Hele 81% vil anbefale andre at bruge et Anodyne® produkt – og det er vi utrolig stolte af. Du kan finde resultaterne fra undersøgelsen her.

Posture Shirt™ findes med og uden lynlås

Anodyne® Posture Shirt findes i to forskellige modeller; med og uden lynlås. Begge holdningstrøjer har en positiv effekt på kropsholdningen, og den eneste forskel mellem modellerne er lynlåsen. Posture Shirt Zipper, som er med lynlås, er specielt udviklet til personer, der har svært ved at få stramtsiddende tøj over hovedet. Idet t-shirten skal sidde stramt for at have en virkning, kan den være svær at få på, hvis man døjer med skuldersmerter eller immobilitet. I disse og lignende tilfælde anbefaler vi altid Posture Shirt med Zipper. Den mest foretrukne model blandt vores kunder er dog modellen uden lynlås, da den er nemmere at have på under andet tøj, uden at man lægger mærke til det.

Har du nogen spørgsmål?

Har du brug for personlig vejledning til hvilken størrelse, du skal vælge, eller har du spørgsmål til produkternes virkning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 5389 0017 eller e-mail: info@anodyne.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig og stræber efter at besvare alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.