Funktion & effekt

Anodyne Posture Shirt™ hjælper dig til en naturlig kropsholdning i hverdagen - hvad end du sidder på kontor, er aktiv på jobbet eller til træning. Anodyne Posture Shirt™ er designet med den patenterede NeuroBand™-teknologi, der aktiverer og stimulerer dine muskler. Den har dokumenteret effekt og er CE-mærket som medicinsk udstyr.

 

Afhjælp og forebyg smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg

Med holdningskorrigerende tøj fra Anodyne® aktiveres muskulaturen i ryggen konstant, hvilket betyder at hoved, skuldre og skulderblade placeres i en mere optimal position. Anodyne holdningskorrigerende tøj kan anvendes, hvad end du er stillesiddende eller aktiv, og kan virke både forebyggende og behandlende på smerter og spændinger. Du fastlåses ikke, og du kan derfor udføre dine daglige gøremål, præcis som du plejer. Holdningskorrigerende tøj fra Anodyne hjælper med sin patenterede NeuroBand™-teknologi til at korrigere, støtte og aktivere muskulaturen, hvilket fremmer en bedre kropsholdning. Vores mest populære holdningskorrigerende produkt er vores Posture Shirt™, som blandt andet udmærker sig ved følgende fordele:

 

√ Opnå en bedre kropsholdning

√ Støtter og aflaster og minimerer risikoen for overbelastning

√ Kan reducere nakke-, skulder- og rygsmerter

√ Aktiverer og stimulerer muskulaturen

√ Med patenteret NeuroBand™-teknologi

√ Dokumenteret effekt

√ Slidstærke og holdbare materialer

√ Åndbar og svedtransporterende

√ CE-mærket som medicinsk udstyr

 

Mænd i Anodyne holdningskorrigerende t-shirts

 

Brug den til træning, på arbejde og i fritiden

Anodyne Posture Shirt™ har en så god pasform og elasticitet, at den med fordel både kan bruges på arbejde, til træning og i fritiden. Anodyne Posture Shirt™ kan hjælpe dig til en bedre holdning, hvad end du sidder på kontor, er aktiv eller til træning. Kombinationen af de patenterede NeuroBands, PowerMesh-paneler og den antimikrobielle behandling giver en ekstremt god pasform og høj åndbarhed, der lægger op til, at du kan bruge din Posture Shirt™ ved enhver lejlighed.