30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg

Optimer din arbejdsstilling på hjemmekontoret

Få en bedre holdning og reducér smerter

På hjemmekontoret kan det være en udfordring at have en korrekt siddestilling, mens du arbejder. En uhensigtsmæssig arbejdsstilling kan medføre muskelspændinger og smerter og generelt ubehag, og derfor er det en god idé at sikre, at din siddestilling er optimal.


Det er altid godt at følge disse råd til en korrekt siddestilling:

  • Sid med ret ryg og træk skuldrene tilbage

  • Ben og knæ skal være i en 90 graders vinkel eller derover

  • Albuerne skal hvile på skrivebord eller armlæn i en ret vinkel ud fra kroppen


Selvom de fleste af os kender ovenstående råd, kan det være svært at efterleve derhjemme, hvor der ikke er de samme forhold, som på arbejdspladsen. Derfor har vi her samlet vores bedste produkter, der kan hjælpe dig til at få en mere korrekt siddestilling ved skrivebordet derhjemme.

 

 

Medicinsk registreret

Dokumenteret effekt

Gratis retur og ombytning

30 dages fuld returret

ERGONOMISKE PRODUKTER

Hos Anodyne® finder du et udvalg af produkter, der fremmer ergonomien på din hjemmearbejdsplads.

Vores rygpude yder støtte og mindsker presset på de nedre rygmuskler. BackJoy Posture+ fremmer en god siddestilling, idet rygsøjlen placeres i sin ideelle S-kurve. Albuebindet aflaster leddet og er ideelt, hvis du eksempelvis døjer med musearm.

Se udvalg

støttende sæde til at arbejde hjemme med en god holdning


PRODUKTER TIL RYGSTØTTE

Ryggen er særligt udsat, når vi sidder meget ned, og derfor kan det være en fordel at aflaste ryg og skuldre i løbet af arbejdsdagen.

Vores skulderstøtter fremmer en rank holdning og kan med fordel anvendes ved smerter i nakke, skuldre og øvre ryg. Skulderbladene trækkes tilbage på plads, hvorved skuldre og øvre ryg aflastes. Lændebæltet kan med fordel anvendes ved smerter i den nederste del af ryggen, idet muskler og led støttes, mens presset på musklerne mindskes. Begge typer af produkter er ideelle redskaber til at få en god arbejdsstilling.

Se udvalg


HOLDNINGSKORRIGERENDE TRØJE

På kontoret såvel som hjemmearbejdspladsen er det vigtigt, at vi sidder i en optimal position for at undgå smerter og spændinger. Det gør vi ved at trække skuldrene tilbage og rette op i lænden – så nemt er det. Men lige så nemt som det er at rette sig op, lige så hurtigt vender vi tilbage til udgangspunktet.

Posture Shirt™, vores holdningskorrigerende trøje, er et oplagt valg til at få en bedre holdning, idet den fungerer som en påmindelse om at rette ryggen op. De integrerede støttebånd på ryggen, som vi kalder NeuroBands™, trækker let i skuldrene, så vi bliver mindet om, at de skal tilbage på plads. Den fremmer derfor både kropsholdningen og øger kropsholdningsbevidstheden. Og så er den også behagelig at bruge under andre aktiviteter, hvor du ønsker en sund kropsholdning.

Se udvalg


Webshop

Se vores udvalg

God kropsholdning

Smertelindring