Gratis levering og returfragt ✓

Levering 1-2 hverdage ✓

Mere end 40.000 produkter solgt ✓

14 dages fuld returret ✓

Handelsbetingelser

Anodyne ApS
CVR: 37167053
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N
Tlf: 5389 0017


Anvendelsesområde
Nærværende handelsbetingelser er gældende for alle aftaler indgået mellem Anodyne ApS ("Anodyne”) og dig som forbruger, når du afgiver en ordre via www.anodyne.dk

Betaling
På Anodyne.dk kan der betales med:
- VISA/Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron, Klarna og PayPal.

Der tages ikke gebyr for kortbetaling på Anodyne.dk. Gebyrer forbundet med betaling med betalingskort, betales af Anodyne®. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Anodynes lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle priser angivet på Anodyne.dk er inklusiv moms. Der tages forbehold for trykfejl samt prisændringer.
 
Levering
For at få din vare leveret, skal du ikke betale fragt, hvis du vælger MyPack Collect (levering til nærmeste pakkeboks). Der opkræves et tillæg på 25,00 kroner for MyPack Home levering (levering direkte til din bopæl) og et tillæg på 15,00 kroner for erhvervspakker. Levering sker med PostDanmark, eller tilsvarende leverandør, direkte til din ønskede leveringsadresse og vi bestræber os på levering indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet. Anodyne® forbeholder sig retten til at sende ordren delvist eller samlet. Levering anses for sket, når varen er kommet i din besiddelse.
 
Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Anodyne.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter dagen, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal indgives på info@anodyne.dk eller pr. telefon 5389 0017. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering/ombytning
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde eller ombytte dit køb. Anodyne® er ikke forpligtet til at tilbagetage eller ombytte din vare, hvis fristen ikke er overholdt. Anodyne® betaler de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, hvis du bruger den retur pakkelabel der blev fremsendt med din ordre. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet du har modtaget den, til varen er leveret retur til Anodyne®, der kvitterer for overdragelsen.

Vi anbefaler at du sender varen retur (både ved ombytning og reklamation) ved at bruge den medsendte pakkelabel til ombytning og returnering, så den er forsikret og den kan spores. Du har alene ansvaret hvis pakken ikke når frem til os. En kvittering på en brevforsendelse er ikke en gyldig dokumentation for pakkens forsendelse. Anodyne® er ikke ansvarlige for at erstatte varer der ikke når frem til os, derfor er det vigtigt at pakken sendes forsikret og at den kan spores. Anodyne® betaler kun for fragten i forbindelse med returnering/ombytning af din ordre én gang. Hvis du skulle ønske ombytning af samme ordre mere end én gang, skal du selv betale for udgiften til fragt retur til os på den/de herefter følgende gange. Kontakt os altid, hvis du er i tvivl om hvilken type forsendelse du skal vælge eller har spørgsmål til ombytning/returnering i øvrigt.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Varen skal leveres tilbage uden stærke lugte af parfume, tobaksrøg og lignende, ellers vil den blive afvist. Den må gerne have været vasket hvis du leverer den tilbage, men tørring i tørretumbler ødelægger tøjet og i så fald vil produktet ikke blive refunderet eller ombyttet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage (tilbagelevering af original emballage gælder kun for IntelliSkin produkter).

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, du har indbetalt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Anodyne ApS
P.O. Pedersens Vej 7
8200 Aarhus N

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular. Vi modtager hverken pakker uden omdeling (med mindre det på forhånd er aftalt) eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb, og når du handler på Anodyne.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, almindelig slitage eller anden skadeforvoldende adfærd med produktet.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Anodyne ApS
P.O. Pedersens Vej 7
8200 Aarhus N

Vi har brug for følgende information, når du sender varen retur til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Du skal sende varen som en pakke, så den er forsikret og kan spores. Du har selv ansvaret for, at den når frem til Anodyne®. Anodyne® er ikke ansvarlige for at erstatte varer til reklamation der ikke når frem, derfor er det vigtigt at pakken sendes forsikret og at den kan spores. Kontakt os altid, hvis du er i tvivl om hvilken type forsendelse du skal vælge.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Brug af rabatkoder
Vi kører indimellem rabatkampagner på eks. Facebook og i samarbejde med partnere eller fysioterapeuter i form af en rabatkode. Rabatkoden skal indtastes, når du har lagt en vare i indkøbskurven. Vil du bruge en rabatkode, skal du være opmærksom på, at du ikke kan benytte rabatkoden på varer, der i forvejen er til nedsat pris. Disse er markeret med 'tilbud' eller 'rabat'. Ligeledes skal du være opmærksom på, at du ikke kan kombinere to eller flere rabatkoder på samme køb. Kontakt os hvis du har spørgsmål til brugen af rabatkoder.
 
Ansvarsfraskrivelse
Udover den ovenfor nævnte fortrydelsesret samt reklamationsret påtager Anodyne® sig ikke noget ansvar for den leverede vare. Anodyne® er alene ansvarlig for skade forvoldt den leverede vare, såfremt det kan godtgøres, at skaden skyldes fejl begået af Anodyne®. Anodyne® er ikke ansvarlig for skader, der direkte eller indirekte er forårsaget af tredjemand.
Diverse links angivet til andre websites på Anodyne.dk’s hjemmeside er uden for Anodynes kontrol, hvorfor Anodyne® på ingen måde kan drages til ansvar for indholdet på de pågældende sider.
 
Force Majeure
Anodyne® er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af aftaler, der skyldes force majeure, herunder men ikke begrænset til krig, optøjer, borgerlige uroligheder, offentlige myndigheders indgreb, strejke, lockout, import- og eksportforbud, mangel på arbejdskraft eller nogen anden årsag, der ligger udenfor Anodynes kontrol, og som vil kunne forsinke eller forhindre leveringen af en vare. I sådanne tilfælde udskydes leveringen i et tidsrum svarende til hindringens varighed, og leveringen til den dertil udskudte leveringstid anses i enhver henseende for rettidig.
 
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan købe produkter, og derved indgå aftale med os på Anodyne.dk har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Anodyne® og opbevares i maksimalt fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun medarbejderne hos Anodyne ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Anodyne® videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Anodyne® har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Anodyne® via e-mail: info@anodyne.dk
 
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Anodyne® hurtigst muligt. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagnævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
 
Ændringer af handelsbetingelser
Anodyne® forbeholder sig retten til at ændre disse handelsbetingelser i det omfang det er nødvendigt. Dette kan være for at tilpasse handelsbetingelserne ændrede lovkrav eller lignende.
 
Lovvalg og værneting
Enhver tvist mellem Anodyne® og køber, som ikke kan løses i mindelighed, afgøres ved de almindelige danske domstole og ved anvendelse af dansk ret.
 Link til fortrydelsesformular

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 12.08.2016

HUSK: 14 dages fuld returret ✓