Handelsbetingelser

Anodyne ApS
CVR: 37167053
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N
Tlf: 5389 0017https://pxl.host/j8oclxlvti163fzz53.png


Anvendelsesområde

Nærværende handelsbetingelser er gældende for alle aftaler indgået mellem Anodyne ApS ("Anodyne”) og dig som forbruger, når du afgiver en ordre via www.anodyne.dk

Betaling
Der tages ikke gebyr for betaling med betalingskort hos Anodyne®. Alle gebyrer forbundet med betaling med VISA/Dankort, VISA, Mastercard og VISA Electron på Anodyne.dk betales af Anodyne®.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Anodynes lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan se de øvrige betalingsmetoder nedenfor:

På Anodyne.dk kan der, udover betalingskort, også betales med:
- Klarna
- PayPal
- Viabill

Alle priser angivet på Anodyne.dk er inklusiv moms. 

Levering

Vi dækker fragtudgiften, hvis du har handlet for over 299 kr., og du vælger MyPack Collect (levering til nærmeste pakkeboks). Har du handlet for under 299 kr., skal du selv dække fragtudgiften på 29 kr. med leveringsmetoden MyPack Collect. Hvis du handler for over 499 kr., og du vælger MyPack Home (levering direkte til din bopæl) eller DAO, så dækker vi fragtudgiften. Har du handlet for under 499 kr., skal du selv dække fragtudgiften med leveringsmetoden MyPack Home (på 39 kr.) eller med DAO (på 29 kr.). Vælger du DAO som fragt, skal du være opmærksom på, at vi kan være nødsaget til at ændre leveringsmetoden til Posnord eller en tilsvarene leverandør, såfremt din pakke størrelse overstiger DAO's maximale mål. Vi dækker fragtudgiften, hvis du handler for over 299 kr. og vælger leveringsmetoden PostNord Erhverv. Hvis du har handlet for under 299 kr. og du vælger Postnord Erhverv, skal du selv betale fragtudgiften på 29 kr.  Levering sker med
 PostNord, eller tilsvarende leverandør, og vi bestræber os på levering indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet. Anodyne® forbeholder sig retten til at sende ordren delvist eller samlet. Levering anses for sket, når varen er kommet i din besiddelse.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 60 dages fortrydelsesret, når du handler på Anodyne.dk. Fortrydelsesfristen udløber 60 dage efter dagen, du har modtaget din vare. Du skal indenfor 60 dage efter modtagelse af din ordre, sende varen retur sammen med en udfyldt returformular (den finder du vedlagt din ordre), hvor du gør tydeligt opmærksom på, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan også indgive meddelelsen skriftligt på
 info@anodyne.dk senest 60 dage efter modtagelse af din ordre, hvorpå du efterfølgende vil modtage en skriftlig bekræftelse fra os. Herefter skal ordren sendes retur indenfor maksimalt 14 dage. Returformularen skal uanset udfyldes og sendes retur sammen med din ordre. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I så fald du nægter modtagelse af din ordre, eller ikke afhenter din pakke på det udvalgte afhentningsstede, uden at give os tydelig besked om dette, så forbeholder vi os retten til at fratrække vores samlede udgift i forbindelse med fragt, når vi krediterer din ordre.

Fortrydelsesret ved køb af DEMOVARER
Dette afsnit gør sig gældende, hvis har købt en demovare, fotoprøve eller lignende med op til 50% rabat. Produkterne her er 2. sortering, hvilket vil sige at der er tale om demoprodukter, fotoprøver, udgåede varer eller lignende. Produkterne kan eksempelvis have fejltrykt størrelse, have en plet fra produktionen eller varmemærket kan være faldet af.


Du har 60 dages fortrydelsesret, når du har købt en demovare. Fortrydelsesfristen udløber 60 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Anodyne® er ikke forpligtet til at tilbagetage eller ombytte din vare, hvis fristen for returretten ikke er overholdt. Du skal selv afholde alle udgifter i forbindelse med at returnere din vare til os. Vi anbefaler, at du vælger en sporet pakke. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet, du har modtaget den, indtil varen er leveret tilbage til Anodyne.dk, og der er kvitteret for overdragelsen.

Returnering/ombytning
Du skal uden unødig forsinkelse og senest 60 dage efter modtagelse af din ordre, sende varen retur sammen med en udfyldt retur-/ombytningsformular, hvor du gør tydeligt opmærksom på, at du ønsker at fortryde eller ombytte dit køb. Er retur-/ ombytningsformularen ved en fejl ikke vedlagt din ordre, kan du downloade den via linket nederst på denne side. Anodyne® er ikke forpligtet til at tilbagetage eller ombytte din vare, hvis fristen ikke er overholdt. Anodyne® betaler de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, hvis du bruger den returlabel (return drop-off) der blev fremsendt med din ordre. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet du har modtaget den, til varen er leveret retur til Anodyne®, der kvitterer for overdragelsen.

Vi anbefaler, at du sender varen retur (både ved ombytning og reklamation) ved at bruge den medsendte, forudbetalte returlabel til ombytning og returnering, så den er forsikret, og den kan spores. Vælger du at returnere din ordre på anden vis uden at have taget kontakt til os og med en anden fragtmetode, hæfter du selv for denne omkostning.

Du har alene ansvaret, hvis pakken ikke når frem til os. En kvittering på en brevforsendelse er ikke en gyldig dokumentation for pakkens forsendelse. Anodyne® er ikke ansvarlige for at erstatte varer der ikke når frem til os, derfor er det vigtigt at pakken sendes forsikret, og at den kan spores. Hvis en af de mulige drop-off steder (afleveringssteder) nægter at modtagelse af den forudbetalte returlabel, skal du kontakte os med det samme, så vi kan udrede problemet.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Varen skal leveres tilbage uden stærke lugte af parfume, vaske-/skyllemiddel, tobaksrøg og lignende. I så fald forbeholder vi os retten til at afregne for en eventuel værdiforringelse, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Det er ikke nødvendigt at vaske produkter inden returnering til os. Men har du behov for at vaske produktet inden for retur- og ombytningsfristen, må produkterne udelukkende vaskes i neutralt-lugtende vaskemiddel og uden skyllemiddel. Produkterne må under ingen omstændigheder tørres i tørretumbler, da dette ødelægger produkterne.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i den originale emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, du har indbetalt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan
 ikke gennemføre en tilbagebetaling til 3. person (en anden person end den oprindelige køber), også selvom dette drejer sig om en gave.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Anodyne ApS
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse
 mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og du skal udfylde retur-/ombytningsformularen med tydelig meddelelse om, at du enten ønsker at udnytte fortrydelsesretten eller at du ønsker at ombytte. Vi modtager hverken pakker uden omdeling (med mindre det på forhånd er aftalt) eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangels-regler kan finde anvendelse på varekøb, og når du handler på Anodyne.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, almindelig slitage eller anden skadeforvoldende adfærd med produktet.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi betaler fragten i forbindelse med reklamationen ved at sende dig en returlabel som pdf via e-mail. Hvis du selv vælger at sende en reklamation tilbage uden at have taget kontakt til os og med en anden fragtmetode, dækker vi dine "rimelige" fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Anodyne ApS
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N

Vi har brug for følgende information, når du sender varen retur til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Du skal sende varen som en pakke, så den er forsikret og kan spores, hvis du vælger at sende pakken retur med anden fragtmetode end den, vi tilbyder. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Du har selv ansvaret for, at den når frem til Anodyne®. Anodyne® er ikke ansvarlige for at erstatte varer til reklamation, der ikke når frem. Derfor er det vigtigt at pakken sendes forsikret, så den kan spores. Kontakt os altid, hvis du er i tvivl om hvilken type forsendelse du skal vælge. Husk, at varen altid skal sendes tilbage til os forsvarligt emballeret.

Varer i shoppen
Produkternes funktion, opbygning og udtryk for den enkelte model skal leve op til fastsatte krav af producenten ved kvalitetstjek på fabrikkerne, men vær opmærksom på at der fra produktion til produktion kan forekomme mindre ændringer i farve, logo, materiale, m.m. Dette kan skyldes, producenten har lavet en mindre forbedring, at der ikke længere var muligt af bruge samme materiale eller lign.

Brug af rabatkoder
Vi kører indimellem rabatkampagner på eks. Facebook og i samarbejde med partnere eller fysioterapeuter i form af en rabatkode. Rabatkoden skal indtastes, når du har lagt en vare i indkøbskurven. Vil du bruge en rabatkode, skal du være opmærksom på, at du ikke kan benytte rabatkoden på varer, der i forvejen er til nedsat pris. Disse er markeret med 'tilbud' eller 'rabat'. Ligeledes skal du være opmærksom på, at du ikke kan kombinere to eller flere rabatkoder på samme køb, og at du heller ikke kan købe gavekort til nedsat pris med en rabatkode.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til brugen af rabatkoder.

Rabat ved mængdekøb
Hos Anodyne.dk kan du få rabat ved at købe to eller flere produkter i samme prisgruppe på én gang (enkelte produkter er undtaget). Rabatten frafalder igen, hvis du køber to produkter og returnerer det ene. Eksempel: Køber du 1 stk. Men's Posture Shirt og 1 stk. Women's AlignMe BH, så sparer du 100 kroner pr. produkt ved at købe dem på samme ordre. Prisen for disse er 1.398,00 kroner med rabatten (men eksklusiv evt. fragt, hvis du vælger Home levering, eller levering til din arbejdsplads). Returnerer du herefter det ene produkt, så er stykprisen ved 1 stk. igen gældende. Derfor vil du kun få refunderet 600 kroner af din ordre, således at det produkt du har beholdt, vil koste de normale 799 kroner. Køber du tre
eller flere produkter, og returnerer det ene, så er stykprisen for to naturligvis stadig gældende.

Service-mail ved afbrudt køb
Vi vil gerne sikre at din ordre går fejlfrit og korrekt igennem til os. Hvis du har forsøgt at gennemføre et køb på Anodyne.dk, men købet er blevet afbrudt på grund af en fejl i et vores systemer, eller at købet er afsluttet af dig før betalingen er registreret (intentionelt eller ved en fejl), vil du modtage en service e-mail fra os umiddelbart efter. Denne service e-mail modtager du fra os uafhængigt af, om du har abonneret på et nyhedsbrev eller ej. Service e-mailen vil du kun modtage én gang efter hvert afbrudt køb og den vil derfor ikke kræve en afmelding. Du vil kun modtage denne service e-mail, hvis du har godkendt vores handelsbetingelser inden du er nået frem til betalingssiden. 

Løbende kontrol af vores produkter
Anodyne® holdningskorrigerende tøj er CE-mærket som medicinsk udstyr. Det betyder at der stilles strenge krav til at der skal foretages løbende opfølgning og videnskabelige studier. I den forbindelse vil du, hvis du har købt et produkt hos Anodyne® (i vores webshop), få tilsendt en E-mail med et spørgeskema én gang om året. Spørgsmålene udarbejdes i samarbejde med videnskabsfolk, læger og behandlere på tværs af universiteter i Europa, som en del af større videnskabelige undersøgelser. Det er vores forpligtelse som producent og distributør af disse produkter, løbende at kunne dokumentere effekten (positiv såvel som negativ) af vores produkter. Det er helt frivilligt at deltage i spørgeskema-undersøgelsen og den er altid 100% anonym. Du vil kun modtage én E-mail pr. år og vi vil altid honorere deltagelse i spørgeskemaundersøgelsen med enten et gratis produkt, eller et gavekort til vores webshop. Ved at godkende vores handelsbetingelser accepterer du at modtage invitation til spørgeskemaundersøgelsen 1 gang pr. år. Ønsker du ikke at modtage denne E-mail, er du velkommen til at kontakte os og få fjernet din E-mail fra listen.

 
Ansvarsfraskrivelse
Udover den ovenfor nævnte fortrydelsesret samt reklamationsret påtager Anodyne® sig ikke noget ansvar for den leverede vare. Anodyne® er alene ansvarlig for skade forvoldt den leverede vare, såfremt det kan godtgøres, at skaden skyldes fejl begået af Anodyne®. Anodyne® er ikke ansvarlig for skader, der direkte eller indirekte er forårsaget af tredjemand.
Diverse links angivet til andre websites på Anodyne.dk’s hjemmeside er uden for Anodynes kontrol, hvorfor Anodyne® på ingen måde kan drages til ansvar for indholdet på de pågældende sider.
 
Force Majeure
Anodyne® er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af aftaler, der skyldes force majeure, herunder men ikke begrænset til krig, optøjer, borgerlige uroligheder, offentlige myndigheders indgreb, strejke, lockout, import- og eksportforbud, mangel på arbejdskraft eller nogen anden årsag, der ligger udenfor Anodynes kontrol, og som vil kunne forsinke eller forhindre leveringen af en vare. I sådanne tilfælde udskydes leveringen i et tidsrum svarende til hindringens varighed, og leveringen til den dertil udskudte leveringstid anses i enhver henseende for rettidig.
 
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Læs vores særskilte afsnit om persondatapolitik - klik her
 
Klageadgang
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg.


Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (link) 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

Ændringer af handelsbetingelser
Anodyne® forbeholder sig retten til at ændre disse handelsbetingelser i det omfang det er nødvendigt. Dette kan være for at tilpasse handelsbetingelserne ændrede lovkrav eller lignende.DOWNLOAD OMBYTNINGS- OG RETURNERINGSFORMULAR- - - - - -

Konkurrencebetingelser

 

Generelle betingelser
Ved deltagelse i konkurrencer hos Anodyne Aps giver du dit samtykke til at modtage markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve, gode tilbud og andet information fra Anodyne Aps. Medlemskabet er gratis og uforpligtende. Oplysningerne gemmes i Anodyne ApS’ kundedatabase og bliver altid behandlet efter Persondataloven. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra Anodyne ApS, kan du altid klikke ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af nyhedsbrevet. Herefter bliver al data om din tilmelding slettet. 

 

Tilmelding til nyhedsbrev 
I forbindelse med tilmelding til Anodyne Aps's nyhedsbrev deltager man automatisk i en konkurrence. Konkurrencen udbydes af Anodyne Aps, CVR 37167053, P.O. Pedersens Vej 9, 8200 Aarhus N. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til info@anodyne.dk eller tlf. +45 53 89 00 17. 
Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser. Konkurrencen varer løbende fra den 15. februar 2018. Konkurrencen er åben for alle personer der er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Anodyne® forbeholder sig retten til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Ved mistanke om snyd har Anodyne® ret til at checke op på og eventuelt udelukke deltagere fra konkurrencen. Anodyne® benytter udelukkende dine informationer til at sende dig nyhedsbreve og at kontakte dig, hvis du vinder kokurrencen. Ved at deltage i konkurrencen accepterer man samtidig at Anodyne® må offentliggøre navn på vinderen på de medier som Anodyne® anvender.

 

Hvad kan man vinde?
Hver måned i konkurrencens varighed udloddes en præmie fra Anodynes produktsortiment, præmiernes værdi varierer fra DKK 299,- til 2.499,-. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller gavekort samt overdrages til andre.

 

Udvælgelse og offentliggørelse af vindere
Vinderne af månedernes præmier udvælges ved tilfældig lodtrækning den første hverdag i måneden, dvs. at vinderen af præmien i konkurrencens første måned udtrækkes eksempelvis den 3. Marts, vinderen af præmien i konkurrencens anden måned udtrækkes den 3. April osv.
Alle vindere kontaktes direkte via email og senest 5 hverdage efter lodtrækningsdagen. Hvis den enkelte vinder ikke besvarer emailen fra Anodyne® indenfor 5 kalenderdage, er Anodyne® berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning.