Mand i holdningskorrigerende trøje fra Anodyne

Teknologien bag Anodyne® holdningskorrigerende tøj

Anodyne® er eneste forhandler af det originale holdningskorrigerende tøj med den unikke patenterede NeuroBand™-teknologi. Endvidere er Anodyne holdningskorrigerende tøj som de eneste i Europa både FDA-registreret og CE-mærket som medicinsk udstyr. Holdningskorrigerende tøj fra Anodyne udmærker sig ved dets høje kvalitet, unikke design og sammensætning af materialer. Her kan du læse mere om det design, de funktioner, registreringer og videnskabelige studier, der afspejler og ligger til grund for Anodyne holdningskorrigerende tøj.


NeuroBand™-teknologi

Funktion & effekt

Produktmærkning & registreringer

Fra kinesiotape til tøj

Videnskabelige resultater

Anodyne holdningskorrigerende trøje visualisering

Unik NeuroBand™-teknologi

Hos Anodyne® forhandler vi den originale holdningskorrigerende Posture Shirt™. T-shirtens design benytter den unikke og patenterede NeuroBand™-teknologi, der er baseret på dybdegående videnskabelig forskning i menneskelig fysiologi og designet til at spejle muskulaturens sammentrækkende og eftergivende egenskaber for at fremme en bedre kropsholdning.

Læs mere

Anodyne NeuroBand teknologi gif

Anodyne holdningskorrigerende tøj til mænd og kvinder

Funktion & effekt

Med holdningskorrigerende tøj fra Anodyne® kan du på en enkelt og ubesværet måde opnå en bedre kropsholdning og reducere smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg. Anodyne holdningskorrigerende tøj hjælper dig til at øge din kropsholdningsbevidsthed og kan bruges både, når du sidder på kontoret, rejser, er aktiv på jobbet eller bruger det til træning.

Læs mere

Produktmærkning & registreringer

Hos Anodyne® er vi stolte af vores produktmærkninger og registreringer, som er din garanti for, at du som kunde investerer i kvalitet og godkendte produkter. Kun én slags holdningskorrigerende tøj er registreret hos FDA (USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed) og CE-mærket som medicinsk udstyr; det er produkterne fra Anodyne.

Læs mere

Anodyne holdningstøj CE-mærket som medicinsk udstyr

Kvinde med kinesiotape

Fra kinesiotape til tøj

Anodyne Posture Shirt™ er inspireret af kinesiologi, som du måske kender fra kiropraktik, fysioterapi og sportsverdenen. En behandlingsmetode, der korrigerer muskelfunktionen, forbedrer blodcirkulationen samt undertrykker og behandler smerter i ryg og nakke. Der er flere hovedegenskaber ved brug af tapen, der kan overføres til Anodyne holdningskorrigerende tøj.

Læs mere

Videnskabelige resultater

Studier omhandlende Anodyne Posture Shirt™ viser blandt andet, at den med fordel kan indgå som et supplerende redskab til at forbedre kropsholdningen og dermed reducere smerter hos kroniske smertepatienter. Et andet studie viser, at computerbrugere kan drage stor fordel af at bære en Anodyne Posture Shirt™ og deraf opleve mindre træthed, opnå en bedre kropsholdning samt øge den arbejdsmæssige indsats. Du kan få indblik i de forskellige studier her.

Læs mere

Fri for smerter med Anodyne holdningskorrigerende tøj

Webshop