Skip til indhold

Hvorfor have en god kropsholdning?

De fleste af os ved, at det er vigtigt at have en god kropsholdning, uanset om vi sidder, står eller bevæger os. Men hvorfor egentligt? Der er mange grunde til, at man bør gå op i sin kropsholdning, men her har vi fremhævet de seks vigtigste fysiske og psykiske fordele ved en sund og rank kropsholdning.

Lindrer smerter

Kan lindre spændinger og smerter i ryg, skuldre og nakke.

Forebygger

Hjælper med at forhindre, at du får problemer med smerter i fremtiden.

Aflaster

Aflaster udsatte muskelgrupper og sikrer, at din krop holder mange år endnu.

Løfter humøret

En sund kropsholdning giver bedre humør og mere energi i hverdagen.

Forbedrer udstråling

En god kropsholdning forbedrer vores udstråling og efterlader et godt indtryk.

Øger selvtillid 

En sund og rank kropsholdning giver mere overskud og gør os mere selvsikre.

SE UDVALGET AF HOLDNINGSPRODUKTER

 

HVORDAN FORBEDRER JEG MIN KROPSHOLDNING?

Du har sikkert selv oplevet det. Man gør sit bedste for at huske at rette ryggen, men bare fem minutter senere er man tilbage i den samme dårlige position. Det er helt normalt. Vores krop kan nemlig godt lide det, den er vant til - også selvom det ikke er sundt for den. Derfor gælder det om at nedbryde den dårlige vane og få kroppen lært at slappe af i en optimal position. Det kan gøres på følgende måder: Fysisk aktivitet og brug af holdningskorrigerende produkter.

Træning og styrkeøvelser

Trætte og svage muskler er ofte den store fjende til en god kropsholdning, da de får overkroppen til at falde sammen. Det kræver både styrke og vedholdenhed at opnå en god kropsholdning, og det er derfor naturligt, at styrketræning og andre former for motion kan forbedre holdningen. Træning styrker kroppens muskler gradvist, og derved får man på sigt nemmere ved at holde kroppen rank, fordi musklerne ikke bliver trætte så hurtigt. Det kan også være en fordel at kombinere sine styrkeøvelser med afspændingsøvelser, idet de både løsner op for spændinger og samtidig aktiverer muskulaturen. Det giver en god kropsbevidsthed og bidrager også til at forbedre kropsholdningen. Vi har samlet 5 afspændingsøvelser i en video, som du kan lave på under 5 minutter. Videoen er lavet i samarbejde med kiropraktor Michael Justad, som instruerer øvelserne.

Se video med øvelser

 

Holdningskorrigerende tøj

Det kan være svært at huske på den gode kropsholdning i hverdagen – både med og uden træning. Som supplement til en aktiv livsstil kan holdningskorrigerende tøj anbefales til at fremme den gode kropsholdning, som kroppen gradvist vænner sig til. Vores mest populære produkt er vores Posture Shirt™, den originale holdningskorrigerende t-shirt på markedet. Posture Shirt™ er designet med inspiration fra kinesiotape og består af en særlig kombination af materialer, der spejler muskulaturens sammentrækkende og eftergivende egenskaber. Disse egenskaber fremmer den rette kropsholdning uden at gå på kompromis med komfort og bevægelsesfrihed. Posture Shirt™ er ideel til både arbejde og fritid, hvad enten du er stillesiddende eller aktiv, og giver dig et optimalt udgangspunkt for at forbedre kropsholdningen. Med 30 dages fuld returret har du mulighed for at prøve Posture Shirt™ på egen krop og mærke, om den virker for dig.

KØB POSTURE SHIRT™

 

Øvrige holdningskorrigerende produkter

Foruden vores Posture Shirt™ forhandler vi også en række andre typer af holdningskorrigerende produkter, såsom skulderstøtter, lændebælte, rygpuder og holdningsveste. Disse produkter taler til forskellige behov og yder forskellig støtte til kroppen, men produkterne har alle det til fælles, at de fremmer en sund kropsholdning. Sammenlignet med holdningskorrigerende tøj er disse produkter primært velegnet til brug i siddende og stående situationer, eksempelvis ved et skrivebord eller under madlavning, hvor kroppens bevægelser er lidt mere begrænsede. Se vores udvalg og find produktet til netop dit behov – vores 30 dages fuld returret gælder på alle produkter.

SE UDVALG

 

Tag gerne et kig på vores udvalg og find din favorit allerede nu. Har du spørgsmål til vores produkter eller service, er du som altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

GÅ TIL SHOP

Gratis ombytning og returnering

Gratis levering til pakkeshop

30 dages fuld returret

Vi er en E-mærket webshop