Unik og patenteret NeuroBand™-teknologi

Hos Anodyne® forhandler vi den originale holdningskorrigerende Posture Shirt™. T-shirtens design benytter den unikke og patenterede NeuroBand™-teknologi, der er baseret på dybdegående videnskabelig forskning i menneskelig fysiologi og designet til at spejle muskulaturens sammentrækkende og eftergivende egenskaber og fremme den rette kropsholdning.

 

NeuroBands i Anodyne holdningskorrigerende trøje

 

De unikke NeuroBands

En unik del af Anodyne Posture Shirt™ er de patenterede NeuroBands, som er helt centrale for t-shirtens evne til at bidrage til en bedre holdning. NeuroBands er inspireret af kinesiotape, som du måske kender fra kiropraktisk, fysioterapi og sportsverdenen. I Anodyne Posture Shirt™ er denne teknik inkorporeret som fem ikke-elastiske paneler, der støtter, aktiverer og stimulerer din ryg- og skuldermuskulatur for at fremme en bedre kropsholdning. De unikke NeuroBands spejler muskulaturens sammentrækkende og eftergivende egenskaber og giver et naturligt træk i skuldrene. Et træk der minder kroppen om at indtage en bedre holdning, som kan forebygge eller reducere smerter i nakke, skuldre og ryg samt minimere risikoen for overbelastning.


 

Komfortabel, effektiv og holdbar

De unikke NeuroBands er inkorporeret i Anodyne Posture Shirt™ så den både er komfortabel og effektiv at have på. T-shirten er nemlig nøje sammensat af forskellige materialer, paneler og syninger, der sammen med de inkorporerede NeuroBands danner det bedste udgangspunkt for at opnå en bedre holdning. Materialernes forskellige elasticitet giver t-shirten den rette holdningskorrigerende effekt uden at gå på kompromis med din bevægelsesfrihed. Modsat en sele, rygstøtte eller et korset der pacificerer dig, har du med Anodyne Posture Shirt™ fuld bevægelsesfrihed og dermed god komfort, der gør den oplagt at anvende ved enhver given anledning, hvor du ønsker at fremme en bedre kropsholdning. Den unikke materialesammensætning giver en slidstærk og holdbar holdningskorrigerende t-shirt, der bevarer sin elasticitet ved brug og vask.

 

Åndbar og svedtransporterende

Parallelt med de unikke NeuroBands løber der PowerMesh-paneler, som består af et let og elastisk materiale med små lufthuller, som bidrager til at gøre Anodyne Posture Shirt™ åndbar og komfortabel at have på. Endvidere udmærker Anodyne Posture Shirt™ sig ved en antimikrobiel beskyttende behandling, der gør den svedtransporterende og reducerer lugtgener ved brug.

 

Anodyne er eneste forhandler af det originale holdningstøj

Anodyne® er eneste forhandler af det originale holdningskorrigerende tøj. Det betyder, at det originale holdningskorrigerende tøj kun forhandles på www.anodyne.dk eller hos en af vores godkendte forhandlere. Kun én slags holdningskorrigerende tøj er både FDA-registreret og CE-mærket som medicinsk udstyr og findes på listen over godkendte hjælpemidler i Danmark; det er produkterne fra Anodyne. Du kan læse mere herom under Produktmærkning & registreringer.