Demo- og restsalg - spar 25-50%!

Se Tilbud

Tilbud

BackJoy - Posture+

249,00 DKK Stykpris ved køb af 1 stk. 499,00 DKK

219,00 DKK Stykpris ved køb af 2 stk. 499,00 DKK

Klarna

NYHED! 60 dages fuld returret på alle produkter

Gratis levering ved køb over 399 kr.

Gratis retur og ombytning

DEMO- OG RESTSALG! BackJoy Posture+ hjælper dig til aktivt at rette ryggen, når du sidder.


Egnet til personer med en vægt på 55-135 kg.

OBS! Produktet er 2. sortering, hvilket vil sige at der er tale om demoprodukter, fotoprøver, udgåede varer eller lignende. Produkterne kan eksempelvis have fejltrykt størrelse, have en plet fra produktionen eller varmemærket kan være faldet af. Alle produkterne er funktionsmæssigt som nye og renset/ompakket!
 

BackJoy Posture+ mindsker pres på rygsøjle og bækken


BackJoy Posture+ hjælper dig til aktivt at rette ryggen, når du sidder. BackJoy giver øget komfort, imens den mindsker spænding og tryk imellem bækken og rygrad. Produktet forebygger og reducerer spændinger i den nedre del af ryggen. Når du vipper din bækkenbund frem, vil din rygrad blive placeret i den mere naturlige S-kurve.


Avancerede materialer gør BackJoy Posture+ vandtæt og letvægt. Perfekt til daglig brug på kontoret, i bilen, i flyet eller udendørs.

Fordele

  • Aktiverer dine muskler

  • Løfter bækkenbunden

  • Aflaster din ryg, mens du sidder

  • Fremmer en god siddestilling

  • Giver komfort

BackJoy Posture+ video præsentation

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 399 kr. og gratis returfragt.

Tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 60 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 60 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.

Anvendelse af BackJoy Posture+

BackJoy Posture+ fremmer en god kropsholdning i siddende stillinger. Den bidrager til, at bækkenbunden vippes frem og dermed placeres i en mere naturlig S-formet kurve. Materialerne gør BackJoy Posture+ ideel at bruge både inde og ude - på kontoret, i bilen, i flyet eller på et tæppe i haven. BackJoy Posture+ passer til enhver stol.

E-Mærket Vis
✓ Vind et GAVEKORT1000 kr.! Klik her