DEMO - Men's Posture Shirt 2.0 (grøn)

Stykpris v/ 1 stk. 549,00 DKK 799,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 499,00 DKK 799,00 DKK Stykpris v/ 3 stk. 449,00 DKK 799,00 DKK

Få en bedre kropsholdning med den populære Men's Posture Shirt 2.0, som giver dig støtte og aflastning i hverdagen, uanset om du er stillesiddende eller aktiv. Designet med den patenterede NeuroBand-teknologi, der aktiverer og stimulerer dine muskler. 

Fordele for dig:

  • Kan reducere nakke-, skulder- og rygsmerter
  • Støtter og aflaster i hverdagen
  • Aktiverer og stimulerer muskler
  • Minimerer risiko for overbelastning
  • Få en bedre kropsholdning
  • Dokumenteret effekt og medicinsk registreret

Størrelsesguide

Produktet skal være tætsiddende ved skuldrene. Vi anbefaler, at du vælger den mindste, hvis du ligger mellem to størrelser i vores størrelsesguide. Oftest skal man én til to størrelser ned.

  XS S M L XL 2XL
Vægt(KG) 49-57 58-72 73-84 85-96 97-110 111-125
Højde(CM) 160-180 160-180 165-190 165-195 165-195 165-180+
  Vægt(KG) Højde(CM)
XS 49-57 160-180
S 58-72 160-180
M 73-84 165-190
L 85-96 165-195
XL 97-110 165-195
2XL 111-125 180+

OBS! Produktet er 2. sortering, hvilket vil sige at der er tale om demoprodukter, fotoprøver, udgåede varer eller lignende. Produkterne kan eksempelvis have fejltrykt størrelse, have en plet fra produktionen eller varmemærket kan være faldet af. Alle produkterne er funktionsmæssigt som nye og renset/ompakket!

Fordele

  • Patenteret NeuroBand™-teknologi

  • Aktiverer og stimulerer muskulaturen

  • Slidstærke og holdbare materialer

  • Kan bruges på arbejde, i fritiden og til træning

Få en bedre holdning med Men’s Posture Shirt™ 2.0 LIMITED - en specialudviklet holdningskorrigerende t-shirt til mænd, som med sin patenterede NeuroBand™-teknologi kan forebygge og reducere følger af dårlig kropsholdning. Anodyne Posture Shirt™ 2.0 er som den eneste på markedet CE-mærket som medicinsk udstyr.

 

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Har du svært ved at tage stramtsiddende tøj over hovedet, bør du vælge vores Men's Posture Shirt 2.0 Zipper med lynlås.

Vi er en E-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne® Vi har 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt og retur.

100% tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® har vi altid 100% tilfredshedsgaranti, fri fragt til pakkeshop og 30 dages returret, hvor du som kunde frit kan afprøve og teste produktet i din hverdag. På den måde har du tid til at kontrollere, om produktet lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returseddel i alle forsendelser, så du helt omkostningsfrit kan returnere eller ombytte dit produkt.

Designet med patenteret NeuroBand™-teknologi

Anodyne Posture Shirt™ 2.0 er med sin patenterede NeuroBand™-teknologi en helt unik holdningskorrigerende t-shirt til mænd. NeuroBand™-teknologien er inspireret af kinesiotape, som du måske kender fra fysioterapi, kiropraktik og sportsverdenen. En tape der aflaster det underliggende væv og understøtter bevægeligheden i muskulaturen. Denne funktion er via NeuroBand™-teknologi overført til Anodyne Posture Shirt™ i form af en særlig sammensætning af materialer, der spejler muskulaturens egenskaber og fremmer den rette kropsholdning. Kvalitet: Spandex, polyester og nylon.

LIMITED farveudvalg

Denne holdningskorrigerende t-shirt til mænd er en del af en LIMITED serie af Posture Shirts i forskellige farver til enhver lejlighed. Farverne er valgt efter sæson og tidens trend, mens fordele og funktion er præcis den samme som Posture Shirt™ 2.0. T-shirten er endvidere designet, så den med fordel kan indgå som en del af din hverdagsgarderobe samt anvendes under dit tøj.

Brug Posture Shirt, når det passer dig

Lad din Posture Shirt™ 2.0 indgå som en naturlig del af din hverdag. Brug den på arbejde, i fritiden eller til træning. For Anodyne Posture Shirt™ 2.0 hænger design og funktion således sammen, at du får et unikt og meget alsidigt produkt, der aktiverer og stimulerer muskulaturen. Et produkt som du med fordel kan bruge på ethvert givent tidpunkt, hvor du gerne vil minde kroppen om at indtage en bedre holdning. T-shirtens enkle udtryk gør, at den med fordel kan indgå som en naturlig del af din hverdagsgarderobe – for sig selv eller under dit tøj. Det sporty udtryk, de svedtransporterende materialer og den antimikrobielle behandling gør endvidere, at den også med fordel kan erstatte din træningstrøje.

CE-mærket

Vi er stolte over, at Anodyne® holdningskorrigerende t-shirt til mænd, som de eneste på markedet er CE-mærket som medicinsk udstyr. Det betyder, at du som kunde er garanteret, at vores produkter lever op til de krav, der stilles for medicinsk udstyr. Af samme årsag har vi også en lang liste af forhandlere i form af kiropraktorer og fysioterapeuter, der kan stå inde for vores produkter. Du kan se Anodyne forhandlerliste her.

Kan nemt vaskes

Anodyne Posture Shirt™ 2.0 er fremstillet i højkvalitetsmaterialer, der sikrer at den forbliver fleksibel, åndbar og slidstærk ved brug. For at passe bedst muligt på den, anbefaler Anodyne®, at den vaskes i hånden eller maskinen ved højst 30 grader. Brug ikke tørretumbler eller skyllemiddel, da det ødelægger den antimikrobielle behandling.

E-Mærket Vis