Læs mere

Læs mere

Prøv 100% GRATIS med Klarna ✓

Gratis levering til pakkeshop ✓

Dokumenteret effekt ✓

30 dages fuld returret ✓

Kvinder

 

Konceptet bag Anodyne® holdningskorrigerende tøj

Få en bedre kropsholdning og oplev mindre smerter og spændinger. Holdningskorrigerende tøj fra Anodyne® er inspireret af kinesiotape, en teknologi som ofte anvendes af danske fysioterapeuter til at behandle smerter i ryg og nakke, korrigere muskelfunktionen og forbedre blodcirkulation. Med holdningskorrigerende tøj aktiveres muskulaturen i ryggen konstant, hvilket betyder at hoved, skuldre og skulderblade placeres i en optimal position.

 

Holdningskorrigerende tøj til kvinder

Anodyne® har et bredt udvalg af holdningskorrigerende tøj til kvinder. Her finder du både vores populære Women’s Posture Shirt og vores holdningskorrigerende bh, AlignMe Interactive Bra, som giver støtte og aflastning. Women’s Posture Shirt kan fås med og uden lynlås. Women's Posture Shirt Zipper er særlig relevant, hvis du som følge af fysiologiske gener, oplever besvær ved at hæve armene eller tage stramsiddende tøj på. Anodyne® anbefaler at holdningskorrigerende tøj til kvinder altid anvendes som et supplement til træning og evt. fysioterapi, alt efter omfanget af dine smerter og spændinger.

Materialer

Holdningskorrigerende tøj fra Anodyne® fremstilles i USA og Asien og er lavet af flere stoffibre for at skabe tøj af den højeste kvalitet. Stoffet er flexibelt og behageligt, som samtidigt med at kombinationen af materialer hjælper med at minimere lugt.

 

Skulle du have spørgsmål eller tvivl i forhold til størrelsen eller funktionen af holdningskorrigerende tøj til kvinder, er du altid velkommen til at rette din henvendelse vores kundeservice.