30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg


Gel-Lign Skoindlæg

499,00 DKK Stykpris ved køb af 1 stk.

399,00 DKK Stykpris ved køb af 2 stk. 499,00 DKK

Klarna

Gel-Lign Channeling Feet er mere end blot gele indlæg til dine sko. Disse innovative skoindlæg giver støtte til dine fødder for hvert skridt du tager, samt maksimerer udholdenhed, smidighed og komfort.

Fordele

  • Yder støtte til fødderne

  • Aflaster ankler, knæ og hofter

  • Fremmer balanceevnen

  • Absorberer stød

  • Komfortabelt

  • Kan bruges i alle sko

 

Har du ømme fødder?

De patenterede gel-skoindlæg giver støtte til dine fødder, men er meget mere end blot endnu et indlæg til dine sko. Geléen flyder rundt i de specielle kanaler og giver dig hele tiden dynamisk støtte for overlegen balance og komfort i forhold til andre skoindlæg. Geléen hjælper med at abosorbere stød, og derved gives der aflastning til både ankler, knæ og hofter.

Du har med garanti aldrig prøvet lignende skoindlæg og vil føle effekten fra det sekund, du tager dine skoindlæg i brug.

 

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 299 kr. og gratis returfragt.

Tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 30 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.

Anvendelse

Anvend GelLign skoindlæg i enhver sko. De er perfekte som støtte under løb og anden aktivitet, da de absorberer stød og dermed aflaster knæ, ankler og hofter. Disse gele indlæg kan også med fordel anvendes i dine hverdagssko, hvis du har ømme fødder dagligt eller eksempelvis har brug for at aflaste knæet, når du går.

E-Mærket Vis