30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg


Sømmåtte m. naturfyld

449,00 DKK Stykpris ved køb af 1 stk.

399,00 DKK Stykpris ved køb af 2 stk. 449,00 DKK

Klarna

Anodyne® Sømmåtte  - også kaldet akupressur måtte - virker muskelafslappende og kan reducere smerter og spændinger.

Lagerstatus: På lager
stk.
  • Gratis retur og ombytning
  • 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret
  • Prøv før du betaler – vælg Klarna eller Viabill

Fordele

  • Kan lindre muskelsmerter og spændinger

  • Øger blodcirkulationen

  • Virker afslappende og beroligende

  • Kan afhjælpe stress

  • Modvirker søvnløshed

 

Anodyne® Sømmåtte bidrager til dagligt velvære, idet den virker muskelafslappende og kan reducere smerter og spændinger. Sømmåtten, som blandt andet også kaldes en akupressur måtte, stimulerer kroppens akupunkturpunkter og virker ved, at sømmene trykker ind på musklerne for at få dem til at slappe af. Ved at akupunkturpunkterne stimuleres øges blodcirkulationen, hvilket virker muskelberoligende. Det gør, at måtten har en afslappende effekt og derved kan lindre smerter og spændinger samt sænke kroppens stressniveau. Lider du til tider af muskelspændinger, kortvarige smerter, manglende energi, stress eller søvnløshed, kan en sømmåtte derfor være et hjælpemiddel til øget velvære.

 

Fyldet i Anodyne® Sømmåtte består af 100% kokosfibre, som er et bionedbrydeligt naturprodukt.

 

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 299 kr. og gratis returfragt.

Prøv og test – 100% tilfredshedsgaranti

Husk, at vi hos Anodyne® har 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 299 kr. og 30 dages returret. Det betyder, at du som kunde frit kan teste og afprøve vores produkter og kontrollere, om de lever op til dine forventninger. Vi vedlægger altid en gratis returseddel i din forsendelse, som du frit kan benytte til at returnere eller ombytte din vare.

Om produktet

Anodyne® sømmåtte måler 78x45cm og har 8820 søm fordelt på 210 cirkler. Fyldet i sømmåtten er fremstillet af kokosfibre, som er 100% naturligt og bionedbrydeligt. Betrækket er aftageligt og fremstillet i et kraftigt og slidstærkt bomuldsmateriale. Sømmene er fremstillet i plast.

Hvordan virker sømmåtten?

Sømmåtten giver akupressur, hvilket betyder, at sømmene trykker på de spændte muskler for at få dem til at slappe af. Akupressur lægger sig tæt op ad akupunktur, da begge behandlingsformer stimulerer kroppens akupunkturpunkter. Forskellen er, at akupunktur udføres med nåle i huden, hvor akupressur derimod foregår ved tryk udenpå huden.

Anvendelse

Placér måtten på et blødt underlag, og læg dig til rette med huden direkte mod sømmene. Læg evt. et sammenrullet håndklæde under måtten til at støtte nakke eller lænd. Slap af i hele kroppen og træk vejret dybt. Start gerne med at ligge i 10-15 min. og øg så tiden efter behov. Sømmåtten kan bruges efter behov, og gerne som det første om morgenen og det sidste inden sengetid.

Rengøring

Sømmåtten må ikke vaskes, hverken ved håndvask eller i vaskemaskine. Det anbefales i stedet, at sømmåtten rengøres ved at tørre den over med en våd klud. Dette sikrer, at produktet ikke beskadiges men derimod bevarer sin lange levetid.

Sømmåtte, pigmåtte eller akupressur måtte?

Hos Anodyne® kalder vi det en sømmåtte, men denne type måtte går også under betegnelser som pigmåtte, akupressur måtte, shakti måtte og fakirmåtte. Det kan naturligvis virke forvirrende, men det er altså udelukkende betegnelsen på produkterne, der varierer.

E-Mærket Vis