30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg


BackJoy Comfort Soles

195,00 DKK Stykpris ved køb af 1 stk. 199,00 DKK

169,00 DKK Stykpris ved køb af 2 stk. 199,00 DKK

Klarna

BackJoy Comfort såler giver dine fødder optimal komfort og hjælper dig til at mindske stød og aflaste trykpunkter.

Fordele

  • Yder støtte til fødderne

  • Komfortable

  • Kan bruges i alle sko


BackJoy Comfort såler giver dine fødder optimal komfort og hjælper dig til at mindske stød og aflaste trykpunkter. Sålerne er ideelle til brug i hverdagen, sport, sensitive fødder, hælspore og hæl-gener.


Sålerne kan klippes til, så de passer til dine sko.

 

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 299 kr. og gratis returfragt.

Tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 30 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.

Anvendelse

Anvend BackJoy Comfort Soles i alle slags sko. De kan nemt klippes til, så de passer til den enkelte skos pasform. Sålerne er ideelle at anvende både til hverdag og træning, idet de giver komfort og yder støtte til fodsålerne ved alle former for aktiviteter.

E-Mærket Vis