30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg


Knæstøttebind (2-pack)

Produktet er udsolgt.

199,00 DKK

Klarna

Elastisk og komfortabelt knæstøttebind, som giver knæet optimal støtte ved alle former for aktiviteter.


Størrelsesguide

Dette knæstøttebind findes i tre forskellige størrelser. For at finde den rigtige størrelse, skal du måle omkredsen på dit lår ca. 10 cm. over knæet.

 
Ultra elastisk støttebind til knæ, som stabiliserer og støtter dine knæ ved alle former for sport og aktivitet. Knæstøttebindet er åndbart og udformet, så det giver maksimal bevægelsesfrihed omkring knæet. Velegnet til springerknæ, løberknæ, inflammation mm. Dette knæstøttebind er uden stabiliserende skinner.


Fordele

  • Lavet i et ventilerende materiale

  • Giver aflastning i hverdagen

  • Nemt at tage af og på

  • Kan bruges til hverdag, på job eller til sport og motion


Bemærk venligst, at der er 2 stk. knæstøttebind i én pakke!

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 299 kr. og gratis returfragt.

Tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 30 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.

Knæstøttebind til hverdag og sport

Anodyne® knæstøttebind kan bruges når som helst og hvor som helst. Du har maksimal bevægelsesfrihed i vores knæstøttebind, hvilket gør det muligt at anvende i længere tid ad gangen. Det anbefales ikke, at knæstøttebindet erstatter almindelig bevægelse og træning i dagligdagen.

E-Mærket Vis