30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg


Albuebind

129,00 DKK Stykpris ved køb af 1 stk.

99,00 DKK Stykpris ved køb af 2 stk. 129,00 DKK

Klarna

Elastisk og komfortabelt albuebind, som giver albuen optimal støtte i hverdagen. Med dette albuebind får du god støtte kombineret med komfort og fuld bevægelighed.


Størrelsesguide

Vores albuebind findes i tre forskellige størrelser. For at finde den rigtige størrelse skal du måle omkredsen på din overarm ca. 5 cm. over albuen.

Fordele

  • Lavet af et ventilerende materiale

  • Tillader fuld bevægelighed

  • Giver aflastning i hverdagen

  • Nemt at tage af og på

  • Kan bruges til hverdag, på job eller til sport og motion


Ultra elastisk og komfortabelt albuebind, som giver albuen optimal støtte i dagligdagen ved alle former for aktiviteter. Albuebindet er åndbart og udformet, så det giver maksimal bevægelsesfrihed. Vores albuebind kan bruges til eksempelvis sport eller anden fysisk aktivitet og er velegnet til brug i hverdagen.

 
Dette albuebind er uden stabiliserende skinner.

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 299 kr. og gratis returfragt.

Tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 30 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.

Anvendelse

Anodyne® albuebind kan bruges når som helst og hvor som helst, idet du har maksimal bevægelsesfrihed. Albuebindet yder komfortabel støtte og aflaster leddene. Det anbefales, at søttebindet ikke erstatter almindelig bevægelse og træning i din dagligdag.

E-Mærket Vis