30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg


Knæbind (justerbart)

Produktet er udsolgt.

159,00 DKK Stykpris ved køb af 1 stk.

129,00 DKK Stykpris ved køb af 2 stk. 159,00 DKK

Klarna

Justerbart knæbind med skinner, som er velegnet til eksempelvis leddegigt, løberknæ eller efter knæoperationer.


Størrelsesguide

Dette knæbind er onesize og passer til de fleste.

Lagerstatus: Ikke på lager

Fordele

  • Integrerede skinner til stabilisering

  • Lavet af et ventilerende materiale

  • Giver aflastning i hverdagen

  • Nemt at tage af og på

  • Kan bruges til hverdag, på job eller til sport og motion

 
 Justerbart knæbind, der er velegnet til eksempelvis leddegigt, løberknæ eller efter knæoperationer. Vores justerbare knæbind forebygger potentielt skadelige bevægelser og forhindrer vrid under eksempelvis sport eller anden fysisk aktivitet.


Knæbindet er åndbart og udformet, så det giver bedst mulig støtte. Med justerbare velcrobånd, der kan tilpasses efter den enkeltes behov og lette skinner på begge sider af leddet til stabilisering.

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 299 kr. og gratis returfragt.

Tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 30 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.

Anvendelse

Anodyne® justerbart knæbind kan bruges når som helst og hvor som helst. De integrerede skinner yder ekstra god støtte til leddene og modvirker uhensigtsmæssige vrid. Vi anbefaler, at du kun bruger knæbind med skinner i kort tid ad gangen, og at den ikke erstatter almindelig bevægelse og træning i din dagligdag.

E-Mærket Vis