Læs mere

Læs mere


Men's Posture Shirt 2.0 Zipper (hvid)

Stykpris v/ 1 stk. 799,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 649,00 DKK 799,00 DKK

Få en bedre holdning og reducer smerter i nakke, skuldre og ryg. Denne holdningskorrigerende trøje har en gennemgående lynlås, hvilket er særlig fordelagtigt, hvis du har svært ved at få stramtsiddende tøj over hovedet.


Størrelsesguide

Produktet skal være tætsiddende ved skuldrene. Vi anbefaler, at du vælger den mindste, hvis du ligger mellem to størrelser i vores størrelsesguide. Oftest skal man én til to størrelser ned.

  XS S M L XL 2XL
Vægt(KG) 49-57 58-72 73-84 85-96 97-110 111-125
Højde(CM) 160-180 160-180 165-190 165-195 165-195 165-180+
  Vægt(KG) Højde(CM)
XS 49-57 160-180
S 58-72 160-180
M 73-84 165-190
L 85-96 165-195
XL 97-110 165-195
2XL 111-125 180+

Fordele

  • Minimerer risikoen for overbelastning

  • Udviklet med patenteret NeuroBand™-teknologi

  • Kan reducere nakke-, skulder- og rygsmerter

  • CE-mærket som medicinsk udstyr

Få en bedre holdning og reducer smerter i nakke, skuldre og ryg. Denne holdningskorrigerende trøje har en gennemgående lynlås, hvilket er særlig fordelagtigt, hvis du har svært ved at få stramtsiddende tøj over hovedet. Giver dig støtte og aflastning i hverdagen, hvad end du er aktiv eller stillesiddende. Designet med den patenterede NeuroBand™-teknologi, der aktiverer og stimulerer muskulaturen. Medicinsk registreret.

 

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Vi er en E-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne® Vi har 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt og retur.

30 dages fuld returret og 100% tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® er det vigtigt, at du som kunde oplever, at vores produkter lever op til dine forventninger. Derfor giver vi dig gratis fragt til pakkeshop, 30 dages fuld returret og 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du frit kan prøve og teste, om vores produkt lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i din pakke, som du frit kan benytte, hvis du ønsker at returnere eller bytte til en anden størrelse eller farve.

Svært ved at få stramtsiddende tøj over hovedet?

Har du svært ved at få stramtsiddende tøj over hovedet, måske på grund af en dårlig skulder? Så bør du vælge denne holdningskorrigerende trøje med lynlås. T-shirten har korte ærmer, afrundet v-hals og gennemgående lynlås, der gør det nemt for dig at tage den på – helt uden at gå på kompromis med den holdningskorrigerende funktion. T-shirten lukkes foran med en kombination af hægter og en gennemgående lynlås, hvilket både gør den nem at få på og af igen. Kvalitet: Spandex, polyester og nylon.

Tilpasset dit behov

Du kan bruge din Posture Shirt™ præcis efter dit behov. Alle er forskellige og vores kroppe vil reagere forskelligt på brug af t-shirten. Det er ikke noget farligt ved det - det handler udelukkende om, at nogle vil oplevere mere ømhed end andre, de første gange, de bruger den. Derfor anbefaler vi, at du starter gradvist op, evt. ved at bruge den i 60 min. ad gangen den første uges tid. T-shirten skal sidde stramt, men du har fuld bevægelighed og er på ingen måde låst fast. Du kan bruge t-shirten i alle tænkelige situationer, hvor du ønsker en bedre kropsholdning eller vil minimere risikoen for overbelastning.

Aktiverer og stimulerer muskulaturen

Designet med de patenterede NeuroBands støtter, aktiverer og stimulerer din ryg- og skuldermuskulatur for at fremme en bedre kropsholdning. Til folk med fysiske problematikker kan trøjen give mere fokus på kropsholdningen under aktiviteter, og dermed hjælpe med at aflaste det udsatte område. Denne holdningskorrigerende trøje med lynlås er derfor et godt supplement til træning og evt. fysioterapi, alt efter omfanget af dine smerter og spændinger.

Medicinsk registreret

Hos Anodyne® er vi stolte af, at vores Posture Shirt™ 2.0 som den eneste på markedet er CE-mærket som medicinsk udstyr. Det betyder, at du som kunde er garanteret, at vores produkter lever op til de krav der stilles for medicinsk udstyr. Af samme årsag har vi også mange forhandlere i form af kiropraktorer og fysioterapeuter, der kan stå inde for vores produkter. Du kan se Anodyne forhandlerliste her.

Kan nemt vaskes i maskinen

Anodyne Posture Shirt™ 2.0 er fremstillet i højkvalitetsmaterialer, der sikrer at den forbliver åndbar, feksibel og slidstærk ved brug. For at bevare disse kvaliteter anbefaler vi, at du vasker din Posture shirt™ 2.0 i hånden eller ved maksimalt 30 grader i maskinen. Brug ikke skyllemiddel, da det vil ødelægge den antimikrobielle behandling, der gør reducerer risikoen for lugtgener. Brug ikke tørretumbler.

E-Mærket Vis