Vælg størrelse

Vælg størrelse

Prøv 100% GRATIS med Klarna ✓

Gratis levering til pakkeshop ✓

Dokumenteret effekt ✓

30 dages fuld returret ✓

Mænd

Konceptet bag holdningskorrigerende tøj
Holdningskorrigerende tøj er inspireret af kinesiotape, en teknologi ofte brugt af danske fysioterapeuter til at korrigere muskelfunktionen, forbedre blodcirkulation, samt undertrykke og behandle smerter i ryg og nakke. Holdningskorrigerende tøj aktiverer konstant muskulaturen i ryggen, hvilket betyder at skuldre, skulderblade og hoved placeres i en mere optimal position.{{amount}}

Holdningskorrigerende tøj til mænd

Anodyne® har et bredt udvalg af holdningskorrigerende tøj til mænd. Vores mest populære produkt er Men’s Posture Shirt, som giver støtte og aflasning. Men’s Posture Shirt fås både med og uden lynlås. Men's Posture Shirt Zipper er særlig relevant, hvis du som følge af fysiologiske gener, oplever besvær ved at tage stramsiddende tøj på eller hæve armene. Anodyne® anbefaler, at holdningskorrigerende tøj til mænd altid anvendes som et supplement til træning og evt. fysioterapi, alt efter omfanget af dine spændinger og smerter.

Materialer
Holdningskorrigerende tøj fra Anodyne® fremstilles i USA og Asien og er lavet af flere stoffibre for at skabe tøj af den højeste kvalitet. Stoffet er behageligt og fleksibelt, samtidigt med at kombinationen af materialer hjælper med at minimere lugt.

 

Skulle du have spørgsmål eller tvivl i forhold til størrelsen eller funktionen af holdningskorrigerende tøj til mænd, er du altid velkommen til at rette din henvendelse vores kundeservice.