Læs mere

Læs mere

Prøv 100% GRATIS med Klarna ✓

Gratis levering til pakkeshop ✓

Dokumenteret effekt ✓

30 dages fuld returret ✓

Mænd

Konceptet bag Anodyne® holdningskorrigerende tøj

Få en bedre kropsholdning og oplev mindre smerter og spændinger. Holdningskorrigerende tøj fra Anodyne® er inspireret af kinesiotape, en teknologi som ofte anvendes af danske fysioterapeuter til at behandle smerter i ryg og nakke, korrigere muskelfunktionen og forbedre blodcirkulation. Med holdningskorrigerende tøj aktiveres muskulaturen i ryggen konstant, hvilket betyder at hoved, skuldre og skulderblade placeres i en optimal position.

 

Holdningskorrigerende tøj til mænd

Anodyne® har et bredt udvalg af holdningskorrigerende tøj til mænd. Vores mest populære produkt er Men’s Posture Shirt, som giver støtte og aflasning. Men’s Posture Shirt fås både med og uden lynlås. Men's Posture Shirt Zipper er særlig relevant, hvis du som følge af fysiologiske gener, oplever besvær ved at tage stramsiddende tøj på eller hæve armene. Anodyne® anbefaler, at holdningskorrigerende tøj til mænd altid anvendes som et supplement til træning og evt. fysioterapi, alt efter omfanget af dine spændinger og smerter.

Materialer

Holdningskorrigerende tøj fra Anodyne® fremstilles i USA og Asien og er lavet af flere stoffibre for at skabe tøj af den højeste kvalitet. Stoffet er behageligt og fleksibelt, samtidigt med at kombinationen af materialer hjælper med at minimere lugt.

 

Skulle du have spørgsmål eller tvivl i forhold til størrelsen eller funktionen af holdningskorrigerende tøj til mænd, er du altid velkommen til at rette din henvendelse vores kundeservice.