Læs mere

Læs mere

Prøv 100% GRATIS med Klarna ✓

Gratis levering til pakkeshop ✓

+150.000 tilfredse kunder ✓

30 dages fuld returret ✓


 

Holdningskorrigerende tøj til mænd

Holdningstøj med patenteret NeuroBand™-teknologi

Hos Anodyne® forhandler vi det originale holdningskorrigerende tøj til mænd i form af holdningskorrigerende t-shirts og veste. Vores mest populære produkt er Men’s Posture Shirt™ 2.0, der ved hjælp af sin patenterede NeuroBand™-teknologi giver støtte, aflaster og hjælper til en bedre holdning. NeuroBand™-teknologien er inspireret af kinesiotape og kommer til udtryk i tøjet gennem en særlig sammensætning af materialer, der spejler muskulaturens sammentrækkende og eftergivende egenskaber for at give en bedre kropsholdning.

Få bugt med smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg

Lider du af smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg, så er Andodyne® holdningskorrigerende tøj til mænd et godt hverdagssupplement til at reducere disse. Med holdningskorrigerende tøj fra Anodyne kan du på en nem og ubesværet måde opnå en bedre kropsholdning, hvilket både kan forebygge og reducere eventuelle smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg.

Holdningskorrigerende tøj til arbejde, fritid og sport

Anodyne® holdningskorrigerende tøj til mænd kan bruges ved enhver lejlighed – på arbejde, i fritiden og til sport. Holdningstøj til mænd er fremstillet af en unik sammensætning af materialer, der gør det behageligt at have på, samtidig med, at du føler et træk i dine skuldre, der minder kroppen om at indtage en mere optimal holdning. Det sporty udtryk samt kombinationen af PowerMesh-paneler og en antimikrobiel behandling giver en ekstremt god pasform, høj åndbarhed og en svedtransporterende t-shirt, der med fordel kan erstatte din træningstrøje. Du kan også med fordel lade t-shirten indgå som en naturlig del af din hverdagsgarderobe – for sig selv eller under dit tøj – og på den måde hele tiden få udbytte af de mange fordele ved holdningstøj til mænd.

Holdningskorrigerende t-shirts til mænd

Men’s Posture Shirt 2.0 fås med og uden lynlås, og kan både bruges til at forebygge og reducere smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg. Men's Posture Shirt 2.0 Zipper har en gennemgående lynlås og er særlig relevant, hvis du som følge af fysiologiske gener oplever besvær ved at tage stramsiddende tøj over hovedet. Er du udredt anbefaler Anodyne®, at holdningskorrigerende tøj til mænd anvendes som et supplement til træning og evt. fysioterapi, alt efter omfanget af dine spændinger og smerter.

Holdningskorrigerende veste til mænd

Anodyne® holdningstøj til mænd inkluderer også holdningsveste, der er særligt udviklet til svære problematikker i nakke, skuldre og ryg. Holdningsvestene er fleksible og kan justeres til dit komfortniveau. De har et bælte ved lænden og et krydsbånd ved skulde og ryg i form af patenterede NeuroBands. Begge dele kan justeres individuelt, for at opnå den bedste stabilisering i forhold til dit behov. For at du får bedst udbytte af de holdningskorrigerende veste til mænd anbefaler vi, at du konsulterer en fagprofessionel.  

Slidstærke og åndbare materialer

Anodyne® holdningskorrigerende tøj til mænd er fremstillet af en unik sammensætning af materialer. En materialesammensætning, der gør, at tøjet opretholder kropstemperaturen, er svedtransporterende, åndbart og forbliver fleksibelt ved brug.

Har du brug for hjælp?

Skulle du have spørgsmål eller tvivl i forhold til størrelsen eller funktion af holdningskorrigerende tøj til mænd, er du naturligvis altid velkommen til at rette din henvendelse til vores kundeservice på 5389 0017 eller info@anodyne.dk