Læs mere

Læs mere


Skulderstøtte Comfort+

349,00 DKK Stykpris ved køb af 1 stk.

249,00 DKK Stykpris ved køb af 2 stk. 349,00 DKK

Klarna

NYHED! 60 dages fuld returret på alle produkter

Gratis levering ved køb over 399 kr.

Gratis retur og ombytning

Opnå en forbedret kropsholdning og aflast øvre ryg med Skulderstøtte Comfort+, vores mest behagelige skulderstøtte.

 

Er du i tvivl, om du skal vælge en Posture Shirt™ eller en Skulderstøtte? Læs mere omkring forskellen her.

 

Størrelsesguide

Vores holdningskorrigerende skulderstøtte er unisex. Størrelsen vælger du herunder, på baggrund af din vægt.

Holdningsskulderstøtte med ekstra høj komfort

  • Øger fokus på kropsholdningen

  • Stabiliserer og aflaster skuldre og ryg

  • Nem at anvende og tilpasse efter dit behov

  • Kan bruges til hverdag og på job

  • Yder ekstra komfortabel støtte


Undgå at belaste nakke, skuldre og ryg og opnå en forbedret kropsholdning med vores Skulderstøtte Comfort+. Den er udviklet til at forbedre kropsholdningen ved at stabilisere skuldrene og derved sikre, at de ikke falder fremad. Ved hjælp af sine to justerbare bånd kan Comfort+ tilpasses dit udgangspunkt og behov. Det komfortable design og de slidstærke materialer gør, at skulderstøtten yder ekstra støtte til overkroppen, hvilket gør den uundværlig i en travl hverdag, hvor den gode kropsholdning nemt glemmes. Comfort+ kan anvendes til hverdag, på job og hvor du ellers har behov for støtte og stabilisering.


Holdningsskulderstøtten er ideel at anvende ved smerter og spændinger, der opstår akut, eksempelvis i løbet af arbejdsdagen ved skrivebordet eller hvis du står i den samme stilling i længere tid ad gangen. I sådanne situationer yder vores Holdningsskulderstøtte Comfort+ god støtte og aflaster muskulaturen, så smerter og spændinger lindres eller forebygges.


Sammenlignet med vores anden holdningsskulderstøtte er Skulderstøtte Comfort+ den mest komfortable og behagelige skulderstøtte, vi har. Du kan med fordel vælge Comfort+, hvis du ønsker at kunne bære den i op til flere timer ad gangen.

 
Materiale: Nylon, polyester elastan, PU-læder, skum.

skuldersøtte comfort+ præsentationsvideo

Anvendelse af Skulderstøtte Comfort+

Comfort+ er designet til brug hvor som helst og når som helst – dvs. i alle situationer, hvor du har behov for støtte og aflastning. Vi anbefaler, at produktet kun bruges i 30-60 min. ad gangen til en start, da det er et værktøj, som på sigt skal hjælpe kroppen med at huske den gode holdning helt af sig selv.

Tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 60 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 60 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 399 kr. og gratis returfragt.

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-Mærket Vis