Læs mere

Læs mere

30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg


Støttepude til ryg (lille)

299,00 DKK Stykpris ved køb af 1 stk.

249,00 DKK Stykpris ved køb af 2 stk. 299,00 DKK

Klarna

Specialformet støttepude der former sig til din krop for optimal komfort. Et oplagt valg for at få god støtte og mindske presset på dine nedre rygmuskler, når du sidder.

Lagerstatus: På lager
stk.
  • Gratis retur og ombytning
  • 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret
  • Prøv før du betaler – vælg Klarna eller Viabill

Fordele

  • Optimal lændestøtte

  • Giver god siddekomfort

  • Aflaster din ryg


Specialformet støttepude, der former sig til din krop for optimal komfort. Et oplagt valg som lændestøtte til din stol, idet den reducerer presset på de nedre rygmuskler, når du sidder. Støttepuden kan placeres i nakken, helt nede ved lænden eller ved den midterste del af ryggen alt efter behag.


Du kan bruge vores støttepude som lændestøtte til din kontorstol, i din bil eller når du er på er på farten (flyver, kører i tog, bus osv.)


Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 grader.

 

støttepude og lændestøtte til stol

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 299 kr. og gratis returfragt.

Tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 30 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.

Anvendelse

Vores støttepude kan placeres ved lænden, midt på ryggen eller i nakken alt efter behov og er ideel at anvende, når du arbejder ved skrivebordet, sidder ved middagsbordet eller i sofaen. Vores støttepude er også nem at have med på farten, eksempelvis på flyrejsen, køreturen eller togturen, hvor din ryg også kan have behov for støtte og aflastning.

E-Mærket Vis