Læs mere

Læs mere

30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg


BackJoy - Posture+

449,00 DKK Stykpris ved køb af 1 stk.

399,00 DKK Stykpris ved køb af 2 stk. 449,00 DKK

Klarna

BackJoy Posture+ hjælper dig til aktivt at rette ryggen, når du sidder.


Egnet til personer med en vægt på 55-135 kg.

Fordele

  • Aktiverer dine muskler

  • Løfter bækkenbunden

  • Aflaster din ryg, mens du sidder

  • Fremmer en god siddestilling

  • Giver komfort


BackJoy Posture+ hjælper dig til aktivt at rette ryggen, når du sidder. BackJoy giver øget komfort, imens den mindsker spænding og tryk imellem bækken og rygrad. Produktet forebygger og reducerer spændinger i den nedre del af ryggen. Når du vipper din bækkenbund frem, vil din rygrad blive placeret i den mere naturlige S-kurve.


Avancerede materialer gør BackJoy Posture+ vandtæt og letvægt. Perfekt til daglig brug på kontoret, i bilen, i flyet eller udendørs.

 

Kundeservice

Kontakt os på telefon 5389 0017 eller info@anodyne.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pris eller andet.

Tøv ikke med at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, som er din garanti for sikker handel hos Anodyne®. E-mærket sikrer dig en tryg og gennemskulig handel, når du handler online, og dit køb er dækket med op til 10.000 kr. pr. handel. Se derfor altid efter e-mærket, når du handler online. Hos Anodyne har vi desuden 100% tilfredshedsgaranti, gratis fragt ved køb over 299 kr. og gratis returfragt.

Tilfredshedsgaranti

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 30 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.

Anvendelse

BackJoy Posture+ fremmer en god kropsholdning i siddende stillinger. Den bidrager til, at bækkenbunden vippes frem og dermed placeres i en mere naturlig S-formet kurve. Materialerne gør BackJoy Posture+ ideel at bruge både inde og ude - på kontoret, i bilen, i flyet eller på et tæppe i haven. BackJoy Posture+ passer til enhver stol.

E-Mærket Vis