Læs mere

Læs mere


Ergonomiske hjælpemidler

Ergonomiske hjælpemidler er et vidt anerkendt tiltag for at optimere menneskers velfærd i det daglige. Et ergonomisk arbejdsmiljø skal tilrettelægges, således at variation indgår naturligt i løbet af dagen for at undgå de samme stillinger og bevægelser i for lang tid ad gangen. I de fleste tilfælde er vores hverdag præget af repetitive bevægelser og belastninger i hverdagen og på arbejdet. Her er der hjælp at hente fra ergonomisk udstyr, der betydeligt kan forbedre din velfærd i det daglige.

 

Anodyne® tilbyder et udvalg af ergonomiske hjælpemidler, så du har mulighed for at skabe de bedste ergonomiske løsninger i dit hjem og på arbejdet. Heriblandet er der ergonomiske produkter fra AlignMed, Backjoy, Steppie og BLACKROLL, som kan mindske eller hjælpe med at forebygge spændinger eller smerter. Med de helt rigtige ergonomiske produkter, kan du slappe af i dit arbejdsmiljø og holde fokus på dine arbejdsopgaver, da du undgår unødvendige belastninger på kroppen i løbet af dagen. Ovenfor finder du vores udvalg af ergonomiske hjælpemidler, der kan gøre en forskel i din daglig dag.

Skulle du have spørgsmål eller tvivl i forhold til funktionen af de ergonomiske produkter, er du altid velkommen til at rette din henvendelse vores kundeservice.