FORÅRSTILBUD - Spar op til 25% på alle produkter i shoppen 🌼 Se tilbud

Hvem er vi?

Anodyne® er en danskejet webshop med hovedsæde i Aarhus N, som har eksisteret siden 2014. Vi sætter en ære i at producere og sælge produkter inden for holdningskorrektion og kropsrelaterede problemstillinger, som forbedrer kropsholdningen og bidrager til lindring af smerter og spændinger. For os er det vigtigste, at vores produkter kan gøre en reel forskel for vores kunder.


Derfor er vores produkter også udviklet til helt almindelige mennesker, som er opmærksomme på deres krop og kropssundhed. De er udviklet til dig, der oplever spændinger og ubehag, når du arbejder ved skrivebordet en hel dag. Til dig, der lever med kroniske smerter og har brug for hjælpemidler til daglig støtte og smertelindring. Til dig, der ønsker at rette holdningen op, fordi du føler, at du falder sammen. Til dig, der har brug for støtte under træning og bevægelse. Til dig, der har et fysisk hårdt arbejde, som tager hårdt på kroppen. Og til dig, hvis behov ligger et sted derimellem.


Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti og 60 dages fuld returret. Det betyder, at du kan tage vores produkter i brug og prøve dem på egen krop i op til 60 dage – og hvis du ikke er tilfreds, så returnerer du blot produktet og får det fulde beløb refunderet. Vores mål er nemlig, at du bliver 100% tilfreds.

MØD ANODYNE-TEAMET

Kenneth Avnsted
Direktør / Grundlægger

Har engang lavet en jordbærtærte fra bunden. Det kostede 500 kroner i ingredienser og tog mere end 6 timer. Fremover køber han sine jordbærtærter hos bageren.

Mia Avnsted
Driftschef / Medstifter

Passioneret dykker, hundeelsker og kæmpe Harry Potter nørd.

Anne Hill
Marketingchef

Kan få et spil backgammon til at vare en evighed, fordi hun tænker nøje over næste move. Det plejer godt at kunne betale sig.

Munir Younosi
Webudvikler

Han lytter, før han tænker og tænker før han taler.

Simone Ahrenfeldt
Marketingkoordinator

Elsker lange gåture, chokolade og superhelte-film.

Steffen Søe
Brandansvarlig

Han ville ønske, at overboen var lige så begejstret over hans ambition om at lære at spille klaver, som hans mor er.

Peter Fronius
Kundeservicemedarbejder

Kage er hans rugbrød.

Peter Jensen 
Logistikmedarbejder

Citat på vej... 

Fabian Hofmann
Direktør (Schweiz)

Ex-konkurrencesvømmer, elsker en kold øl efter arbejde og har en enægget tvilling.

LIGE NU: Skulderstøtte - nu kun 265 kr.!