30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg

Forsendelse og retur

reute icon

Leveringstid

Vi arbejder så hårdt vi kan på at levere alle pakker til tiden. Vores normale leveringstid fra bestilling til levering er 1-3 hverdage (man-fre).

reute icon

Leveringsmetoder

DAO hjemmelevering - Gratis ved køb over 499 kr.

MyPack Collect - Gratis ved køb over 299 kr. Hent i det nærmeste pakkeudleveringssted

MyPack MyPack Home - Gratis ved køb over 499 kr. - Med omdeling - 39,00 DKK

PostNord Erhverv - Kun for virksomheder - 29,00 DKK

Afhentning i Aarhus N - Gratis! Afhent din ordre på vores lager i Aarhus N

reute icon

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare,du har købt hos os, betales fragten af Anodyne®. Medsendt din ordre finder du en forudbetalt returlabel, som du skal sætte på den æske, du originalt har modtaget din ordre i. Du skal sende din ordre retur til os senest 30 dage efter, at du har modtaget din ordre. Vi behandler normalvis din ordre indenfor 1-3 hverdage efter modtagelse. Vi sender en ”ordre afsendt” e-mail, når din ordre er behandlet og afsendt. Hvis du ikke modtager bekræftelsen i din indbakke, kan den potentielt være i dit spamfilter/uønsket mail. 

reute icon

Returnering

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 30 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.