Forsendelse og retur

reute icon

Leveringstid

Vi arbejder så hårdt vi kan på at levere alle pakker til tiden. Vores normale leveringstid fra bestilling til levering er 1-3 hverdage (man-fre).

reute icon

Leveringsmetoder

PostNord - MyPack Collect - Ekspresslevering til valgfri pakkeshop inden for 1-2 hverdage - 29,00 DKK - Gratis ved køb over 399,00 DKK

PostNord - MyPack Home - Pakken leveres direkte til din bopæl inden for 1-2 hverdage - 39,00 DKK

PostNord - Erhverv - Pakken leveres direkte på din arbejdsplads - 39,00 DKK - Gratis ved køb over 399,00 DKK 

GLS - ShopDelivery - Hent i nærmeste pakkeshop inden for 1-2 hverdage - 29,00 DKK - Gratis ved køb over 399,00 DKK

GLS - PrivateDelivery - Pakken leveres direkte til din bopæl inden for 1-2 hverdage - 39,00 DKK

reute icon

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare,du har købt hos os, betales fragten af Anodyne®. Medsendt din ordre finder du en forudbetalt returlabel, som du skal sætte på den æske, du originalt har modtaget din ordre i. Du skal sende din ordre retur til os senest 60 dage efter, at du har modtaget din ordre. Vi behandler normalvis din ordre indenfor 1-3 hverdage efter modtagelse. Vi sender en ”ordre afsendt” e-mail, når din ordre er behandlet og afsendt. Hvis du ikke modtager bekræftelsen i din indbakke, kan den potentielt være i dit spamfilter/uønsket mail.

reute icon

Returnering

Hos Anodyne® tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti og 60 dages fuld returret. Det betyder, at du inden for 60 dage frit kan teste og afprøve dit produkt, og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Vi vedlægger en gratis returlabel i alle forsendelser, så det er let og enkelt at returnere pakker til os. Det er vores mål, at du bliver 100% tilfreds.