30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg

Hvordan lindrer man rygsmerter? Vi har gjort det enkelt!

Oprettet d. under Smerter

Vil du også have svaret på, hvordan man lindrer rygsmerter? Der er mange muligheder for at gøre noget ved sine muskelsmerter i ryggen, men få af disse muligheder er så enkle at huske som Anodynes holdningskorrigerende tøj. Hvis du kan huske at tage tøj på hver morgen, før du går ud ad døren, er du allerede så godt som i mål. Muskelsmerter i ryggen kan være meget hæmmende i hverdagen, men det er desto mere grund til at tage kampen op mod disse rygsmerter.

 

Så hvordan lindrer man rygsmerter? Det enkelte svar er ganske enkelt at investere i Anodynes egen Posture Shirt 2.0 som et supplement til træning og terapi. Det er en kortærmet T-shirt til både mænd og kvinder, og den er designet med et fleksibelt og åndbart materiale af højeste kvalitet. Nogle modeller fås også med lynlås til brugere med fysiologiske gener, som derfor har besvær med at trække tøjet over hovedet.

 

Anodyne® har dokumenteret effekt

Vores produkter har dokumenteret effekt og flere omfattende brugerundersøgelser bag sig, som du naturligvis er meget velkommen til at dykke mere i dybden i. Muskelsmerter i ryggen – og andre smerter i nakke, skuldre, læn og knæ – kan som resultat af brug af vores holdningskorrigerende tøj blive reduceret. Vi anbefaler vores produkter som supplement til en ellers fysisk aktiv livsstil for at kunne opnå den bedste og hurtigste effekt. Alt i alt er filosofien bag Anodynes produkter at kunne bidrage til brugerens kropslige bevidsthed.
 

"Vi bruger Posture Shirt 2.0 hos Sundhed med Mening til at øge patienternes bevidsthed om egen holdning. Produktet fungerer godt, da de ikke gør arbejdet for patienterne, men fungerer som en konstant reminder.” – Simon Nielsen, fysioterapeut, www.sundhedmedmening.dk

Det er ikke nemt at svare på, hvordan man lindrer rygsmerter; det spørgsmål kan have mange svar, da smerter opleves forskelligt. Men at øge sin kropslige bevidsthed og blive mere opmærksom på sin kropsholdning kan aldrig skade
– og i de fleste tilfælde vil det i løbet af noget tid resultere i færre eller mindre muskelsmerter i ryggen
.
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar