30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg

Nu kan dit tøj være med til at lindre kroniske rygsmerter

Oprettet d. under Brug, Smerter

Din ryg skal bære dig hele livet, så hvorfor ikke passe så godt på den som muligt? Mange mennesker lider til dagligt af spændinger og rygsmerter. Med Anodynes holdningskorrigerende tøj – udviklet i samarbejde den amerikanske producent AlignMed – har du nu endnu en mulighed for at lindre dine smerter. Bare tag tøjet på, som du gør det hver morgen – det bliver ikke nemmere.

Kroniske rygsmerter kan udover selve smerterne også medføre en række andre problemer. Det gælder for eksempel nedsat arbejdsevne og forringet livskvalitet. Der er altså ingen grund til blot at acceptere disse kroniske rygsmerter. Ved brug af blandt andet Anodynes egen Posture Shirt 2.0 kan du nu begynde at gøre noget ved det. Vores tøj er medicinsk registreret, har dokumenteret effekt og kan hjælpe mod kroniske rygsmerter og lang række andre smerter i for eksempel nakke, skulder og lænd. Så søger du noget, som kan lindre gener fra kroniske rygsmerter, så er vores Posture Shirt 2.0 lige noget for dig. Vores tøj er designet med inspiration af teknikken bag kinesiotape, som er populært blandt fysioterapeuter til behandling for blandt andet kroniske rygsmerter.

 

Holdningskorrigerende tøj: Kinesiotape til hjemmebrug

Det gode produkt til at behandle og lindre kroniske rygsmerter skal ikke fastholde patienten i en kropsholdning, således at brugeren mister noget eller hele sin bevægelighed. Kroppen skal derimod have hjælp til selvhjælp; det vil derfor sige, at vores holdningskorrigerende tøj ikke fastlåser brugeren i én stilling, men derimod fungerer som støtte til at genoprette normal muskelfunktion, hvilket kan resultere i mindre eller færre smerter.

"Posture Shirt 2.0 og er geniale supplementer til at understøtte den fysioterapeutiske behandling og giver mine patienter et godt redskab til selv at arbejde med deres smerter.”
– Charlotte Bay Kronow, fysioterapeut, www.kronowklinik.dk


Vores produkt kan altså med fordel også bruges i forlængelse af en behandling for kroniske rygsmerter hos en fysioterapeut, men i høj grad også som hjælp til selvhjælp. Vi anbefaler naturligvis altid at konsultere egen læge eller fysioterapeut, hvis du lider af en skade eller kronisk lidelse.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar