30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg

Bekæmp smerter eller ondt i ryggen hjemmefra

Oprettet d. under Smerter

Hvis du går rundt og oplever, at smerter i ryggen er noget, der nogle gange lige dukker op, så er der ingen grund til at tøve med at gøre noget ved problemet. Ondt i ryggen behøver ikke være så kompliceret at gøre noget ved. Med Anodynes holdningskorrigerende tøj – udviklet i samarbejde med den amerikanske producent AlignMed – har det aldrig været nemmere at forsøge at komme smerter i ryggen til livs. Tøjet har dokumenteret effekt, og vil for nogle kunne reducere smerter – hvilket selvfølgelig også gælder smerter i ryggen. Hvis du lider af en skade eller kronisk lidelse anbefaler vi altid at konsultere egen læge eller fysioterapeut for at finde ud af, om Anodynes holdningskorrigerende tøj kan være et supplement til den rette behandling for dig.

Husk den rigtige størrelse

Den mest optimale effekt opnås ved at finde den helt rigtige størrelse. Det er vigtigt at tøjet hverken sidder for løst eller for stramt; sidder det for løst vil det slet ikke have nogen effekt, men sidder det for stramt vil tøjet være ubehageligt at have på, hvilket naturligvis ikke er hensigten. Ubehag behøver ikke være en del af behandlingen for at gøre noget ved smerter i ryggen, og der er ingen grund til at nøjes og gå på kompromis, når det kommer til dit helbred. Går du rundt og har ondt i ryggen, så kan du allerede i dag tage næste skridt på vejen til at forsøge at opleve færre smerter i ryggen.

Sådan virker det: Den gode holdning

Vores holdningskorrigerende tøj er designet med fokus på at kunne mindske smerter og spændinger, uanset om det er skuldersmerter, smerter i ryggen eller noget helt tredje. Sidder tøjet rigtigt, skal det fungere som en slags hjælp til selvhjælp og minde dig om at rette dig op. Eller som fysioterapeut Irene Rytter forklarer det:


”Posture Shirt.2.0 er behagelig at have på og den faciliterer mig ind i den gode holdning. Jeg mærker ikke T-shirten, når jeg husker den gode holdning, men når jeg falder sammen, giver den et let træk bagud og minder mig om at rette mig op og 'sætte mine skuldre tilbage på plads.'” – Irene Rytter, fysioterapeut.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar