30 DAGES FULD RETURRET på alle vores produkterSe udvalg

Overgiv dig ikke til skuldersmerter – tag Anodyne® holdningskorrigerende tøj på

Oprettet d. under Brug, Smerter

Smerter i skulder, ryg eller et helt tredje sted kan sjældent bare forsvinde af én enkelt session ved en fysioterapeut, ved nogle få øvelser derhjemme en sjælden gang imellem, eller ved bare ikke at bruge sin skulder på grund af skuldersmerter. Det vil i mange tilfælde kræve noget tid, forskelligt udstyr og adskillige behandlinger ved en fysioterapeut, før dine skuldersmerter er enten helt eller delvist reduceret.

Det er her, Anodynes holdningskorrigerende tøj kommer ind i billedet. Tøjet er udviklet i samarbejde med den amerikanske producent AlignMed, og som et supplement til en ellers sund livstil med fysisk aktivitet kan disse produkter medvirke til at mindske spændinger og smerter i skulder – udover også at kunne hjælpe på smerter i ryg, lænd, knæ, og så videre.

Der er altså en mulighed her for yderligere at forsøge at komme smerter i skulderen til livs med Anodynes holdningskorrigerende tøj, som et supplement til træning, terapi og bevægelse.

 

Ændret kropsholdning kan give færre skuldersmerter

Smerter i skulderen kan være meget forskellige fra person til person, men holdningskorrigerende tøj, såsom vores Posture Shirt 2.0, kan være et effektivt redskab sammen med træning, bevægelse og terapi. Denne Tshirt går ind og giver et let træk ved skuldrene, så din kropsholdning bliver rank, og dermed aktiveres og stimuleres dine muskler. På langvarig sigt vil muskelhukommelsen selv kunne opretholde den gode kropsholdning. Dette betyde, at brugeren gradvist med tiden kan opleve en reduktion af smerter. Afhængig af produktet kan det hjælpe på smerter i skulder, ryg, læn, nakke og så videre.

 

Vælg din rigtige størrelse med omhu

Det er vigtigt at finde den rigtige størrelse for at opnå den bedst mulige effekt. Tøjet skal sidde helt rigtigt, og som udgangspunkt siger vi, at hvis du ligger og svinger mellem to størrelser, skal du tage den mindste. Det er meningen, at tøjet skal være behageligt at have på, men balancen mellem komfort og effekt kan være svær at kende til på forhånd, hvis det er første gang, du investerer i Anodynes holdningskorrigerende tøj. Derfor er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os og spørge os til råds.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar