Betaling og forsendelse

Levering
For at få din vare leveret, skal du ikke betale for fragten, hvis du vælger MyPack Collect (levering til nærmeste pakkeboks). Der opkræves et tillæg på 39,00 kroner for MyPack Home levering (levering direkte til din bopæl) og et tillæg på 25,00 kroner for erhvervspakker. Levering sker med
 PostNord, eller tilsvarende leverandør, direkte til din ønskede leveringsadresse og vi bestræber os på levering indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet. Anodyne® forbeholder sig retten til at sende ordren delvist eller samlet. Levering anses for sket, når varen er kommet i din besiddelse.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på Anodyne.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter dagen, du har modtaget din vare. Du skal indenfor 30 dage efter modtagelse af din ordre, sende varen retur sammen med en udfyldt returformular (den finder du vedlagt din ordre), hvor du gør tydeligt opmærksom på, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan også indgive meddelelsen skriftligt på
 info@anodyne.dk senest 30 dage efter modtagelse af din ordre, hvorpå du efterfølgende vil modtage en skriftelig bekræftelse fra os. Herefter skal ordren sendes retur indenfor maksimalt 14 dage. Returformularen skal uanset udfyldes og sendes retur sammen med din ordre. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I så fald du nægter modtagelse af din ordre, eller ikke afhenter din pakke på det udvalgte afhentningsstede, uden at give os tydelig besked om dette, så forbeholder vi os retten til at fratrække vores samlede udgift i forbindelse med fragt, når vi krediterer din ordre.


Returnering/ombytning

Du skal uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter modtagelse af din ordre, sende varen retur sammen med en udfyldt retur-/ombytningsformular, hvor du gør tydeligt opmærksom på, at du ønsker at fortryde eller ombytte dit køb. Er retur-/ ombytningsformularen ved en fejl ikke vedlagt din ordre, kan du downloade den via linket nederst på denne side. Anodyne® er ikke forpligtet til at tilbagetage eller ombytte din vare, hvis fristen ikke er overholdt. Anodyne® betaler de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, hvis du bruger den returlabel (return drop-off) der blev fremsendt med din ordre. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet du har modtaget den, til varen er leveret retur til Anodyne®, der kvitterer for overdragelsen.

Vi anbefaler, at du sender varen retur (både ved ombytning og reklamation) ved at bruge den medsendte, forudbetalte returlabel til ombytning og returnering, så den er forsikret, og den kan spores. Vælger du at returnere din ordre på anden vis uden at have taget kontakt til os og med en anden fragtmetode, hæfter du selv for denne omkostning.

Du har alene ansvaret, hvis pakken ikke når frem til os. En kvittering på en brevforsendelse er ikke en gyldig dokumentation for pakkens forsendelse. Anodyne® er ikke ansvarlige for at erstatte varer der ikke når frem til os, derfor er det vigtigt at pakken sendes forsikret, og at den kan spores. Hvis en af de mulige drop-off steder (afleveringssteder) nægter at modtagelse af den forudbetalte returlabel, skal du kontakte os med det samme, så vi kan udrede problemet.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Varen skal leveres tilbage uden stærke lugte af parfume, vaske-/skyllemiddel, tobaksrøg og lignende. I så fald forbeholder vi os retten til at afregne for en eventuel værdiforringelse, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Det er ikke nødvendigt at vaske produkter inden returnering til os. Men har du behov for at vaske produktet inden for retur- og ombytningsfristen, må produkterne udelukkende vaskes i neutralt-lugtende vaskemiddel og uden skyllemiddel. Produkterne må under ingen omstændigheder tørres i tørretumbler, da dette ødelægger produkterne.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i den originale emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, du har indbetalt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan
 ikke gennemføre en tilbagebetaling til 3. person (en anden person end den oprindelige køber), også selvom dette drejer sig om en gave.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Anodyne ApS
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse
 mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og du skal udfylde retur-/ombytningsformularen med tydelig meddelelse om, at du enten ønsker at udnytte fortrydelsesretten eller at du ønsker at ombytte. Vi modtager hverken pakker uden omdeling (med mindre det på forhånd er aftalt) eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangels-regler kan finde anvendelse på varekøb, og når du handler på Anodyne.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, almindelig slitage eller anden skadeforvoldende adfærd med produktet.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi betaler fragten i forbindelse med reklamationen ved at sende dig en returlabel som pdf via e-mail. Hvis du selv vælger at sende en reklamation tilbage uden at have taget kontakt til os og med en anden fragtmetode, dækker vi dine "rimelige" fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Anodyne ApS
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N

Vi har brug for følgende information, når du sender varen retur til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Du skal sende varen som en pakke, så den er forsikret og kan spores, hvis du vælger at sende pakken retur med anden fragtmetode end den, vi tilbyder. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Du har selv ansvaret for, at den når frem til Anodyne®. Anodyne® er ikke ansvarlige for at erstatte varer til reklamation, der ikke når frem. Derfor er det vigtigt at pakken sendes forsikret, så den kan spores. Kontakt os altid, hvis du er i tvivl om hvilken type forsendelse du skal vælge. Husk, at varen altid skal sendes tilbage til os forsvarligt emballeret.