Prøv 100% GRATIS med Klarna ✓

Gratis levering til pakkeshop ✓

Dokumenteret effekt ✓

30 dages fuld returret ✓

Julie Liocouras | Dressur

Oprettet d.

"Jeg er dressurrytter på eliteniveau, hvor jeg sidste år var på det danske youngrider bruttohold. Jeg har to heste, Pantani og Green Hopes Fürst Remi.

I 2015 deltog jeg blandt andet i 5 internationale stævner med flere placeringer. Særligt skal det fremhæves, at Pantani og jeg vandt en klasse til Future Champions i Hagen, Tyskland. Som rytter har min opstilling og indvirkning afgørende betydning for hestens præstation. Jeg bruger Women’s Posture Shirt 2.0 og Alignme Interactive Bra, som er af super let og åndbart materiale. De hjælper mig både under træningen på mine to heste, fitness og i hverdagen hvor det både står på arbejde og lektielæsning. Jeg har i mange år døjet med en spændt overkrop, hvor jeg jævnligt har gået til kiropraktor og massør, men efter jeg har anvendt produkterne siden marts 2016, er mine besøg hos kiropraktor og massør faldet markant. De hjælper rigtig meget på spændninger og min kropsholdning! Hvilket dommerene også kan se, da jeg er gået 0,5 point op fra tidligere.


Jeg er netop hjemvendt fra Broholm Rideklub, hvor Pantani og jeg deltog i den landsdækkende turnering Bundgaard Byg, hvor vi blev nummer 4 i kvalifikationen, Intermediare 1, og endte på en samlet 6 plads.

Mine planer for 2016 er at deltage i Trakherner Bundestunier i Hannover i juli måned og Bundgaard Byg Finale på Pantani, samt DM for hold på Green Hopes Fürst Remi."

- Julie Liocouras, dressurrytter