Anodyne® holdningskorrigerende tøj og støtte

Få en bedre holdning og reducér smerter

Med holdningskorrigerende tøj fra Anodyne® kan du på en enkelt og ubesværet måde opnå en bedre kropsholdning og reducere smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg. Anodyne® holdningskorrigerende tøj til mænd og kvinder hjælper dig til at øge din kropsholdningsbevidsthed og kan bruges både, når du sidder på kontoret, rejser, er aktiv på jobbet eller bruger det til træning. Anodyne® er europæisk producent og distributør af holdningskorrigerende tøj med teknologi udviklet af amerikanske AlignMed - verdens eneste producent af holdningskorrigerende tøj, der er registreret hos USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed (FDA). Anodyne® holdningskorrigerende tøj er som det eneste i Europa CE-mærket som medicinsk udstyr (Klasse I), hvilket er din garanti for, at vores produkter lever op til de krav, der stilles for medicinsk udstyr.

Dag-til-dag levering

Gratis fragt ved køb over 399 kr

Gratis retur og ombytning

60 dages FULD returret


Posture Shirt 2.0

Vores Posture Shirt 2.0 er inspireret af teknologien bag kinesiotape. Posture Shirt 2.0 er en holdnings t-shirt, der hjælper med at aktivere musklerne og blodcirkulationen og derved minder kroppen om at placere sig i en optimal holdning. Holdnings t-shirten kan anvendes til følgende formål:

1. Forbedre din kropsholdning

2. Træningstrøje

3. Smertebehandling

Køb Posture Shirt her

holdningsvest til kvinder


Posture Shirt 2.0 med lynlås

Døjer du med smerter eller spændinger i ryggen, nakken eller skuldrene? Så er produktet her måske løsningen til dig. Dette er ikke bare en almindelig T-shirt: Anodyne® Posture Shirt 2.0 ZIPPER er en holdningskorrigerende trøje som er patenteret, registreret som medicinsk udstyr og har, som den eneste af sin slags, dokumenteret effekt på smerter og spændinger.

Vores kunder i Danmark har givet os 4.8 ud af 5.0 stjerner.

Køb Posture Shirt her


Rygstøtte

En rygstøtte har til hensigt at justere skuldrene tilbage og hjælpe kroppen til at indtage en mere rank holdning, der aflaster rygmuskulaturen. En rygstøtte går dermed ind og stabiliserer skulderpartiet, hvilket modvirker, at skuldrene trækkes fremad og forårsager en for kroppen uhensigtsmæssig holdning, der kan giver smerter og spændinger.

En rygstøtte anbefales til dig, der bruger mange timer på stillesiddende arbejde, og som derfor har brug for lidt ekstra rygstøtte for at aflaste samt forebygge smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg i det daglige.

Køb din rygstøtte her


Holdningsvest

Dårlig holdning kan belaste og medføre smerter i ryg, skuldre og nakke. Anodyne’s holdningsveste er særligt udviklet til svære problematikker i nakke, skuldre og ryg, hvor den bidrager til at støtte og hjælper dig til at holde skuldre og ryg i den rette position.

Holdningsvestene er justerbare, så du selv kan tilpasse dem efter hvad der føles mest støttende og behageligt for dig. Anodyne holdningsveste giver støtte fra skuldre og helt ned til lænden.

Køb din holdningsvest her

Webshop